A murit Mihaela Galani, o tânără antreprenoare din Constanța

1 săptămână in urmă 40

Mihaela Galani, proprietară și reprezentantă a brandului de încălțăminte Gemelli Shoes, a murit la doar 33 de ani după ce a fost găsită inconștientă în propria mașină, au transmis reprezentanții magazinului.

Mihaela Galani a murit în mod misterios după ce s-a simțit rău în ultimele zile. Potrivit Antena 3, aceasta a fost găsită fără conștiență în mașina sa, fiind transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii nu au putut să o mai salveze.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”, se arată în mesajul transmis de reprezentanţii magazinului.

A murit Mihaela Galani, o tânără antreprenoare din ConstanțaPe scările din fața magazinului Gemelli din Constanța au fost așezate buchete de flori și lumânări | Foto: Ziua de Constanța

Potrivit Ziua de Constanța, Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European. 

Gemelli Shoes este un business de pantofi croiți manual, în România, o afacere care era condusă de Mihaela Galani şi de sora sa, Loredana Romanov. În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj și Oradea. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă