„A murit mama mea, a murit mama mea!” La doar 10 ani, Valentin trebuie să înveţe să trăiască fără cea care i-a dat viaţă. Daniela s-a stins din viaţă la doar 33 de ani

4 săptămâni in urmă 33

De Monica Palade.
Publicat: 30.10.2021, 10:21.
Actualizat: 30.10.2021, 10:21

Lângă mormântul mamei sale, Valentin, un băieţel de doar 10 ani, aprinde o lumânare. Nu înţelege exact ce i se întâmplă, dar ştie că nu o va mai vedea niciodată pe mama sa.

„A murit mama mea, a murit mama mea!” La doar 10 ani, Valentin trebuie să înveţe să trăiască fără cea care i-a dat viaţă. Daniela s-a stins din viaţă la doar 33 de ani

stiri.botosani.ro

Daniela s-a stins din viaţă la 33 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. Toată viaţă s-a luptat cu problemele de sănătate, dar şi cu greutăţile, iar când s-a născut Valentin, femeia a crezut că în sfârşit se poate bucura liniştită de viaţă. Dar nu a fost să fie.

Ultima perioadă din viaţa sa, mama s-a luptat cu fel de fel de încercări, dar a sperat că îi va mai rămâne ceva timp pentru a-l vedea pe băiatul său făcându-se mare. Doar că la începutul săptămânii, Daniela a închis ochii pentru totdeauna, sperând că Valentin va avea o soartă mai bună.

O viaţă fără mama

„A murit mama mea, a murit mama mea!”, sunt cuvintele băieţelului de 10 ani, lângă mormântul celei care i-a dat viaţă. Lacrimile îi curg pe obraji, pentru că ştie că mama lui nu va mai fi lângă el niciodată.

Tatăl băiatului, Vasile, este cel care îi va fi alături de acum înainte şi va încerca să-i suplinească şi lipsa mamei. Nu va fi suficient, dar măcar Valentin va şti că se va putea baza pe cineva.

Potrivit stiri.botosani.ro, publicaţia care i-a făcut cunoscută povestea lui Valentin, cu câteva săptămâni înainte să moară, la începutul lunii octombrie, Ioan Ciobanu, un botoșănean stabilit de ani de zile la București, s-a hotărât să renoveze locuința familiei. Până atunci, aceasta trăia în condiții inumane iar cele mai elementare lucruri lipseau cu desăvârșire. Daniela a apucat să vadă că fiul său va trăi de acum în condiţii decente. Apoi s-a dus liniştită şi împăcată într-o lume mai bună.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă