A murit Larry King, legenda televiziunii americane. A avut COVID-19

1 lună in urmă 1

Legenda televiziunii americane, Larry King, a murit in aceasta dimineata in Los Angeles. Avea 87 de ani.

La sfarsitul anului trecut el a fost internat dupa ce a fost infectat cu coronavirus.

Larry King era recunoscut in Statele Unite ale Americii ca fiind unul dintre cei mai mari intervievatori. A castigat un Premiu Emmy, doua Peabody Award si zece Cable ACE Award.

pic.twitter.com/x0Hl0X6vqU

- Larry King (@kingsthings) January 23, 2021

Jurnalistul suferea de diabet de tip 2 si a cunoscut numeroase probleme medicale, in special mai multe crize cardiace, cancer pulmonar si anghina pectorala, o boala provocata de scaderea fluxului sanguin catre inima.

El a fost una din figurile cele mai marcante ale istoriei televiziunii americane, cunoscut pentru manecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele si ochelarii sai cu rame mari.

Timp de 25 de ani a prezentat emisiunea "Larry King Live". El a luat interviuri tuturor presedintilor americani cu incepere din 1974 si unor lideri politici, ca palestinianul Yasser Arafat sau presedintele rus, Vladimir Putin, precum si unor vedete ca Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand.

Larry King a parasit CNN in 2010. Ulterior, a lansat emisiunea "Larry King Now", in 2012, pe ORA TV, un canal pe internet platit, fiind unul din fondatorii acestuia.

In prezent, el era in proces de divort cu a saptea sotie, Shawn King, cu 26 de ani mai tanara decat el.

In vara, el a suportat o dubla tragedie, cand doi dintre copiii sai au decedat. Fiul sau Andy a murit in urma unui atac de cord la 65 de ani, iar fiica sa Chaia de cancer la 51 de ani.

CITESTE SI:

Iulia Navalniia, sotia principalului opozant al Kremlinului, retinuta la protestele din Moscova


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă