A murit Ivan Patzaichin

1 lună in urmă 39

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/09/Ivan-Patzainchin-an.jpg
Legendarul canotor Ivan Patzaichin a murit duminică, anunță Comitetul Olimpic Român citat de G4Media.ro. Patzaichin (71 de ani), originar dintr-un sat din Delta Dunării, are în palmares șapte medalii la Jocurile Olimpice, dintre care patru de aur.

Reprezentanții mișcării Rowmania, a Asociației ivan Patzaichin-Mila 23, prin care Ivan Patzaichin a derulat zeci de proiecte de educație și cu impact social pentru a dezvolta sustenabil zona Deltei Dunării, au scris și ei un mesaj pe Facebook:

„Ivan nu mai e cu noi. Avea atâtea proiecte în lucru și mai aveam atâtea să învățăm de la el. A fost reperul, inspirația și motorul nostru. Făcea lucrurile să se întâmple doar cu voința lui proverbială, cu calm și vorbă bună, discreție și infinit bun simț. „Sunt doar un liant”, spunea tot timpul. Ne alinăm cu gândul că știa cât de mult este iubit. Pentru că am avut imensul privilegiu să-l cunoaștem, vă spunem că e o pierdere ireparabilă. Nu stim ce o sa facem maine, dar știm că ne-a lăsat să purtăm de grija apelor care i-au fost atât de dragi. Și o vom face”.

Articol în curs de actualizare

Foto: Rowmania

Articolul A murit Ivan Patzaichin apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă