A murit George Finiș - Îndrăgitul interpret de muzică populară fusese infectat cu noul coronavirus

4 săptămâni in urmă 189

Doliu Doliu

Cântărețul de muzică populară George Finiș a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. El acordase un ultim interviu chiar de pe patul de spital. Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional.

SÂMBĂTĂ, 17 APRILIE 2021, 17:13

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

George Finiş, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară din judeţul Suceava, a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Judeţean Suceava.

La începutul acestei luni el era internat la Terapie Intensivă Covid, în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, era ventilat non-invaziv, însă era conștient și cooperant. De pe 13 aprilie starea lui de sănătate s-a degradat, pe 15 aprilie a fost necesar să fie intubat, iar în această dimineaţă a decedat. 

Solistul susţine că s-a îmbolnăvit la serviciu, pentru că unii dintre colegii săi nu au respectat regulile de prevenire a infectării.

”Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg. Deocamdată mă simt bine. Sunt foarte bine tratat de medici, de asistente... Toată lumea îşi dă interesul şi sper să mă duc acasă cât mai repede. Sunt puternic”, a spus George Finiş.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă