A murit fostul manechin Cătălina Isopescu. „Făcea din haina pe care o purta o artă”

1 lună in urmă 114


Cătălina Isopescu, 49 de ani, fiica cunoscutului om de televiziune Emanuel Isopescu, s-a stins din viaţă la nici un an după tatăl său.


Anunţul decesului Cătălinei Isopescu a fost făcut joi, 8 aprilie, de iubitul ei, actorul Oltin Tudor Hurezeanu, fost concurent la Exatlon şi primul român care a câştigat „Vrei sa fii miliardar”, a informat Adevărul.


Oltin Hurezeanu a scris scurt și sfâșietor: "Ain't no sunshine when she's gone” (n.r. „Soarele nu mai strălucește de când a plecat”).Ioana Isopescu, sora Cătălinei, a scris: „Cea mai frumoasă fată din lume. The most beautiful girl in the world 8/03/1972 - 8/04/2021, Dumnezeu s-o odihnească”.Mai multe persoane publice și-au exprimat regretul și condoleanțelele.


„Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri", a scris, pe rețelele sociale, jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu.


„Mă uit, în lacrimi, la poze cu ea. A fost un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Îi sunt recunoscătoare din multe motive. Odihnește-te în pace, draga mea prietnă, Cătălina Ispoescu", a scris și Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei Elle.
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă