A murit Cornel Cristescu! Fostul fotbalist de la Steaua și FC Argeș a fost un iubitor al muzicii și pe vremuri înființase o formație cu Bogdan Vintilă

3 săptămâni in urmă 78

Cornel Cristescu, fostul fotbalist de la Steaua, FC Argeș și Poli Timișoara, a murit la vârsta de doar 52 de ani!

Anunțul a fost făcut de clubul FC Argeș pe pagina de Facebook: „Un Vultur s-a ridicat la cer! Din păcate, după o lungă suferință, Cornel Cristescu a plecat dintre noi. Condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”.

Cu doar câteva minute înaintea anunțului venit din partea piteștenilor, Bogdan Argeș Vintilă a scris și el un mesaj pe contul său de Facebook.

„Cu durere in suflet va anunt ca a trecut la cele veșnice, după o grea suferința, bunul meu prieten Cornel Cristescu. Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!”, a fost mesajul lui Bogdan Vintilă, alături de o poză în care apare lângă Cornel Cristescu.

Bogdan Vintilă alături de Cornel Cristescu în imaginea postată chiar de antrenorul de la FCSB 2

Cornel Cristescu, fan al muzicii!

Cornel Cristescu a fost coleg de cameră la FC Argeș cu Bogdan Vintilă, actualul antrenor de la FCSB 2. La începutul anilor ’90 cei doi chiar s-au apucat de cântat și și-au înființat o trupă, dar doar de amuzament, ei fiind fani ai muzicii hip-hop pe vremea aceea.

Cornel Cristescu a jucat pentru Steaua din 1993 până în 1999 când a plecat la FC Argeș. Apoi a urmat o perioadă scurtă la Poli AEK Timișoara și Rocar București.

The post A murit Cornel Cristescu! Fostul fotbalist de la Steaua și FC Argeș a fost un iubitor al muzicii și pe vremuri înființase o formație cu Bogdan Vintilă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă