A murit chef Adrian Pop, bucătarul clujean ajuns în comă la spital după o petrecere cu mai mulți polițiști, la Apahida

1 lună in urmă 6

Chef Adrian Pop a murit la Cluj, marți seara, la Clinica de Neurochirurgie, unde era internat de mai multe zile. Acesta a fost lovit la cap și a ajuns în comă la spital, scrie Știri de Cluj.

„Din păcate starea lui a fost una critică.”, a spus profesorul Ștefan Florian, șeful Clinicii de Neurochirugie Cluj, pentru Foaia Transilvană.

Adrian Pop, 51 de ani, a fost implicat într-un incident care încă nu a fost lămurit de polițiștii și procurorii clujeni. El a participat la o petrecere la Apahida, unde erau prezenți mai mulți polițiști și unde a avut loc un incident care l-a băgat în spital.

Încă nu este foarte clar ce s-a petrecut la petrecerea respectivă, dar polițiștii vor deschide acum un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte. Adrian Pop era bucătar chef la Popasul Suatu, patronat de omul de afaceri clujean Eugen Vereș. El a plecat spre Apahida alături de alte șase persoane, în noaptea respectivă. Printre acestea se aflau și doi polițiști.

Adrian Pop a ieșit la un moment dat afară, cu una dintre aceste persoane. După nici 30 de secunde persoana respectivă a intrat pe ușă și le-a spus celor prezenți: ”mergeți și vă luați bucătarul. A căzut pe jos”. Expresia a fost reprodusă de unul dintre martorii cu care Foaia Transilvană a stat de vorbă.

Medicii cu care sursa citată au stat de vorbă spun că leziunea cerebrală masivă suferită de Adrian Pop nu s-ar fi putut produce decât în urma unei lovituri.

„Acum fie a fost lovit în barbă sau împins și a căzut și s-a lovit de asfalt cu capul, fie i s-a făcut rău și a căzut de unul singur și s-a lovit. Această din urmă variantă, este mai puțin probabilă, având în vedere întreg contextul probator din dosar.”, a declarat un anchetator.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă