A murit Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo. Era internat cu Covid-19 de două săptămâni. Mesajul emoționant al colegilor

2 luni in urmă 12

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, s-a stins luni, 8 martie, după aproape două săptămâni de luptă cu infecția. Artistul, 61 de ani, fusese internat cu Covid-19 pe 23 februarie, informează portalul local Timiș Online.

Adi Bărar a ajuns la Spitalul Județean Timișoara în 23 februarie, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Medicii au transmis că fondatorul trupei Cargo are comorbidități, dar era stabil.

Starea lui s-a ameliorat, la un moment dat a fost detubat, dar, ulterior, s-a înrăutățit.

Adi Bărar a pierdut luni lupta cu infecția, iar vestea groaznică a fost confirmată de colegii de trupă, într-un mesaj emoționant postat pe pagina oficială de Facebook a legendarei trupe.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!

15.01.1960 – 08.03.2021.

«Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»”, au scris colegii din trupa Cargo, pe Facebook.

Ultimul paragraf e constituit din versurile unei celebre piese a trupei timișene, „Aproape de voi”.

A murit Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo. Era internat cu Covid-19 de două săptămâni. Mesajul emoționant al colegilorMesajul de pe pagina de Facebook a trupei Cargo.

Adrian Armand Bărar, chitarist, compozitor textier și producător muzical, a fondat formația Cargo în 1985. Cu legendara trupă timișoreană a scos 8 albume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă