A murit actriţa Mira Furlan, cunoscută din serialele Babylon 5 și Lost

1 lună in urmă 2

Actriţa Mira Furlan, cunoscută în special datorită rolurilor interpretate în serialele ''Lost'' şi ''Babylon 5'', a murit la vârsta de 65 de ani, informează vineri The Independent.

22 Ianuarie 2021, 16:15 (actualizat 22 Ianuarie 2021, 16:26) |

Mira Furlan, Babylon 5

Moartea vedetei, care s-a născut la Zagreb, a fost confirmată pe contul său oficial de Twitter şi, ulterior, de producătorul ''Babylon 5'', J. Michael Straczynski.

Nu au fost oferite detalii cu privire la cauza morţii acesteia.

Pe contul Twitter al Mirei Furlan, un mesaj care anunţă decesul este însoţit de o declaraţie a actriţei. ''Nu mi-e teamă'', se arată în citat. ''Lăsaţi-mă să închid ochii şi să simt frumuseţea din jurul meu. Şi să respir sub cerul întunecat, plin de stele. Inspiră. Expiră. Asta e tot".

pic.twitter.com/uVlatjUocZ

— Mira Furlan (@FurlanMira) January 22, 2021

Într-un mesaj postat pe Twitter, Straczynski a descris-o pe Furlan drept o ''femeie bună şi blândă, o actriţă uimitor de talentată şi o prietenă a tuturor celor din distribuţia şi echipa 'Babylon 5' ''.

It is a night of great sadness, for our friend and comrade had gone down the road where we cannot reach her. But as with all things, we will catch up with her in time, and I believe she will have many stories to tell us, and many new roles to share with the universe. pic.twitter.com/HyQlqyC19v

— J. Michael Straczynski (@straczynski) January 22, 2021

''Am ştiut de ceva timp că sănătatea Mirei se înrăutăţeşte'', a precizat el, adăugând că ''am tot sperat că va fi mai bine".

În seria de televiziune ''Babylon 5'', Furlan a interpretat-o pe Delenn, ambasadoarea Minbari pe staţia spaţială Babylon 5.

În 2004, ea s-a alăturat distribuţiei ''Lost'' în rolul Danielle Rousseau, un om de ştiinţă francez care a rămas pe insula misterioasă unde se petrece acţiunea serialului în urma unui naufragiu.

Mira Furlan a emigrat în Statele Unite alături de soţul său, Goran Gajic, în noiembrie 1991, conform IMDb.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă