A murit actorul Paul Ritter, celebru pentru rolurile din miniseria „Cernobîl” și ”Harry Potter”

1 lună in urmă 11

Actorul englez de teatru şi film Paul Ritter, cunoscut din lungmetraje precum „Quantum of Solace” şi „Harry Potter and the Half-Blood Prince”, a murit luni seară, la vârsta de 54 de ani, informează Dpa, citată de Agerpres.

Vestea morții sale a fost confirmată de către agentul său marți. Actorul suferea de o tumoră cerebrală.

„Paul a fost un actor cu un talent excepţional care a jucat o varietate enormă de roluri pe scenă şi pe ecran cu o pricepere extraordinară. Era extrem de inteligent, amabil şi foarte amuzant. Ne va lipsi enorm”, a declarat agentul său.

El era cunoscut pentru roluri precum vrăjitorul Eldred Worple în filmul „Harry Potter and the Half-Blood Prince” din 2009, Guy Haines în producţia „Quantum of Solace” din 2008 şi Martin Goodman în serialul de comedie britanic „Friday Night Dinner”.

De asemenea, el a jucat în numeroase producţii de televiziune, printre care „Chernobîl” şi „Catherine the Great”, iar în ultimii zece ani l-a interpretat pe Martin Goodman în comedia „Friday Night Dinner” a Channel 4.

A murit actorul Paul Ritter, celebru pentru rolurile din miniseria „Cernobîl” și ''Harry Potter''Paul Ritter, tovarășul Diatlov, din miniseria Cernobîl. foto: Hepta

Agentul său a menționat că soţia sa Polly şi fiii săi Frank şi Noah au fost lângă actor când acesta s-a stins din viață.

Foto: Profimedia

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă