A muncit până când a fost prea TÂRZIU. Povestea TRAGICĂ a unui șofer de TIR român, mort de Covid-19, într-un spital din Germania

3 săptămâni in urmă 12

Șofer TIR Șofer TIR

Infecția cu COVID-19 face noi victime în cazul românilor aflați la muncă în afara granițelor țării. De această dată, virusului SARS-CoV-2 i-a căzut victimă un șofer român, în vârstă de 48 de ani, care a murit într-un spital din districtul german Herford. Bărbatul muncea, deși avea simptome severe de boală.

MIERCURI, 21 APRILIE 2021, 12:57

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit Departamentului de Sănătate Publică (DSP) din districtul Herford, șoferul român de camion se afla la muncă, în tranzit.

Starea sa de sănătate a fost însă atât de deteriorată în timpul opririi sale la un popas de odihnă, încât a fost nevoie să fie transportat de urgență la spital și internat pentru a primi tratament și îngrijiri de specialitate. 

În urma controalelor medicale efectuate, medicii germani au descoperit că bărbatul era infectat cu Covid-19. Acesta a pierdut bătălia cu boala în urmă cu o zi, după ce a stat internat acolo câteva săptămâni, informează presa germană, potrivit Știri Diaspora.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă