A muncit mai bine de un an şi a cheltuit o mulţime de bani pentru a-şi face o casă identică cu cea dintr-un film Disney. Construcţia i-a impresionat pe toţi

2 săptămâni in urmă 3

Filmul Up, creat de Disney Pixar, l-a făcut pe un băiețel să-și dorească și el o căsuță asemănătoare. Astfel, tatăl copilului s-a pus pe treabă pentru a-i face o surpriză uriașă celui mic.

Scott Fincher, în vârstă de 57 de ani, din Canberra, Australia, a muncit 15 luni și a cheltuit în jur de 10 mii de dolari, iar în cele din urmă a reușit să finalizeze lucrările pentru căsuța de joacă pentru Leo și sora lui, Taiya.

Leo s-a uitat la filmul Up de o mulțime de ori și s-a îndrăgostit de căsuța colorată pe care a văzut-o acolo, plină de baloane.

Scott a pornit lucrările în 2019 și a continuat partea mai grea a proiectului în pandemia de coronavirus, în timpul lockdown-ului.

A echipat căsuța cu toate cele necesare, inclusiv cu Wifi. Fotografiile cu căsuța de poveste au ajuns pe internet, iar Scott a fost numit „tatăl anului” pentru munca sa.

„Leo adoră căsuța, la fel și sora lui mai mică, Taiya, care are trei ani. Deja am avut câteva seri „, a spus Scott, conform Metro.

Citeşte şi Fructul banal care te scapă de insomnie, riduri şi ajută să topeşti kilogramele în plus. Iată în ce cantităţi trebuie să consumi

Citeşte şi Pățania unui cățel buclucaș care a înghițit o albină. Clipul cu patrupedul care s-a făcut ca o minge a înduioșat internetul!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă