„A moștenit asta de la tatăl său!”. Gică Popescu, despre aspectul la care Ianis se aseamănă cu Gică Hagi

1 lună in urmă 2

Ianis Hagi a câștigat campionatul Scoției, alături de Rangers. Gică Popescu, președintele clubului FC Viitorul, a avut numai cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi și l-a comparat pe acesta cu tatăl său.

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers, în vara anului trecut, de la Genk, pentru 3.5 milioane de euro. Acesta mai are contract cu scoțienii până în 2024.

Rangers a cucerit titlul în Scoția cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Gică Popescu, despre aspectul la care Ianis se aseamănă cu Gică Hagi

Fostul căpitan al Barcelonei îl felicită pe Ianis Hagi pentru evoluțiile din ultima perioadă și consideră că, în acest sezon, a demonstrat că are valoare. Ba mai mult, Gică Popescu l-a comparat pe Ianis cu tatăl său, în privința încrederii pe care o are în sine.

„De zece ani nu mai câștigaseră campionatul, este o performanță importantă pentru Rangers. Este primul trofeu câștigat de Ianis afară, este un început, de aici sperăm să vină și alte trofee. Rangers este o echipă de tradiție, cu un trecut frumos, este locul unde Ianis poate să crească.

El a demonstrat ce poate în acest sezon, cred că mai avea nevoie de un declic și acesta tocmai a venit. Cred că Ianis a făcut un campionat foarte bun, evoluțiile lui au fost de la bune spre foarte bune. E încrezător, a moștenit asta de la tatăl său.

Mai are nevoie de timp, de jocuri, dar anul acesta a fost un an excepțional pentru el. Dacă va rămâne la Rangers, sperăm să câștige un nou titlu, să joace în Champions League, să aibă în continuare evoluții foarte bune. Proiectul de la Rangers este genul de proiect în care orice fotbalist ar vrea să fie implicat. Gerrard l-a dorit foarte mult pe Ianis și asta s-a văzut în jocul lui. A fost printre cei mai buni pasatori din Scoția, de aici trebuie să meargă obligatoriu în sus, în niciun caz în jos”, a declarat Gică Popescu, pentru Digi Sport.

The post „A moștenit asta de la tatăl său!”. Gică Popescu, despre aspectul la care Ianis se aseamănă cu Gică Hagi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă