A mințit Dinamo? Cine este "cârtița" în scandalul antidoping la derby-ul cu FCSB? "Voi face dosar penal"

1 lună in urmă 1

UEFA Champions League: Sevilla - Borussia Dortmund, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

UEFA Champions League: Porto - Juventus, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

De altfel, "câinii" s-au lăudat că au și depus documentul cu acea cerere ala Agenția Națională Antidoping (ANAD). Președintele Cristi Balaj a lămurit însă situația.

"Nu neapărat că m-a deranjat, dar mă doare când sunt transmise informații, cu tot respectul pe care-l am față de galeria lui Dinamo, dar acea galerie care a spus că a comandat control antidoping la meciul cu FCSB din campionat. Nu făcuseră.

Aceeași galerie a spus că are informații din surse că FCSB fusese anunțată. Dacă au această problemă, dacă există această problemă a scurgerii de informații, dacă dorim să rezolvăm această problemă, îi rog frumos să mă caute precis.

Voi face dosar penal celui care ne trădează. Sunt colegii mei, am încredere în ei, dar mă doare când sunt acuzați, să mintă cineva că are informații", a spus Cristi Balaj la Digi Sport Special.

Șase teste antidoping, la pauza meciului Dinamo - FCSB

În cele din urmă s-au făcut 6 teste antidoping la pauza meciului Dinamo - FCSB, scor 1-0, în optimile Cupei României. Astfel, nu numai că Dinamo nu a comandat testele, însă cineva din interiorul ANAD ar fi divulgat informațiile și i-ar fi pus în gardă pe cei implicați.

Numai că aici apare supărarea lui Cristi Balaj, pentru că acel control a fost inopinat, dar totul a fost aflat de ambele echipe, ceea ce este interzis.

În plus, la problemele financiare pe care le are Dinamo, asta mai lipseam o cheltuială în plus. O testare antidoping este destul de costisitoare. Cel puțin în 2019 preţul pentru fiecare test în parte era de 1.550 de lei. 900 de lei costa recoltarea probei, care se face de un colaborator al ANAD şi presupune recipiente speciale.

Apoi se adaugă 655 de lei, costul analizei. Pentru un meci de Liga 1 e obligatoriu ca numărul de fotbalişti testaţi să fie par ca să fie selecţionat, prin tragere la sorţi, un număr egal de la cele două formaţii. Practic, o testare minimă la un meci, adică un jucător de la fiecare formaţie, ar costa 3.100 de lei (în jur de 650 de euro).

Etichete: antidoping , cristi balaj , dinamo fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă