A mers la pescuit ca un om normal. Când s-a întors acasă, după două ore, arăta ca un monstru - FOTO

3 săptămâni in urmă 23

A mers la pescuit ca un om normal. Când s-a întors acasă, după două ore, arăta ca un monstru A mers la pescuit ca un om normal. Când s-a întors acasă, după două ore, arăta ca un monstru

Alejandro Willy Ramos, un bărbat de 57 de ani, din Peru, a trăit o experienţă vecină cu moartea într-o zi în care a mers la pescuit. 

DUMINICĂ, 26 DECEMBRIE 2021, 08:32

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Omul făcea des scufundări, era experimentat la astfel de activităţi, însă ceva neprevăzut i-a schimbat trupul în rău, pentru totdeauna. Practic, a plecat la pescuit ca un om normal, dar după 2 ore s-a întors acasă arătând ca Popeye.

Imagine

Alejandro Willy Ramos s-a scufundat 30 de metri pe fundul apei, pentru a căuta un anumit tip de scoici. În acelaşi timp, un vapor de marfă a trecut fix prin acea zonă şi i-a retezat bărbatului sursa de oxigen, care făcea legătura la tubul lui cu suprafaţa apei. Peruvianul a intrat în panică, iar instinctul lui a fost să înoate rapid către suprafaţă. Aici a fost greşeala.

Schimbul brusc de presiune, de la fundul fluviului până sus în doar câteva secunde, a determinat modificări monstruoase trupului lui Willy.

Imagine

Specialiştii susţin că nitrogenul a produs schimbări ireversibile braţelor şi pectoralilor. E vorba de nitrogenul din ţesuturile adipoase, pe care presiunea apei l-a compresat. Astfel, bărbatul s-a îngrăşat aproape instantaneu cu 27 kg, care s-au împărţit haotic.

Imagine

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă