„A marcat 17 goluri pentru Steaua București!”. Debutul lui Dennis Man, așteptat cu interes uriaș de jurnaliștii din Portugalia | VIDEO

3 săptămâni in urmă 25

Debutul lui Dennis Man a fost urmărit cu mare atenție nu doar în România și Italia, ci și în Portugalia. Comentatorii postului Sport Tv le-au atras atenția telespectorilor că este vorba de un jucător care s-a remarcat în România. Au spus că a marcat 17 goluri „la Steaua București”.

Dennis Man nu a avut parte de un debut fericit la AC Parma. Jucătorul cumpărat cu 13 milioane de euro de la FCSB a fost rezervă în partida cu Napoli. A intrat pe teren târziu, în minutul 80, când formația gazdă conducea cu 1-0. Imediat s-a făcut 2-0.

Primul meci pentru Dennis Man a fost așteptat cu mare interes în Portugalia, după ce jucătorul român a fost pe lista lui Sporting și au existat zvonuri că gruparea din Lisabona a înaintat chiar o ofertă de 7 milioane de euro, refuzată de Gigi Becali.

„Scoate un mijlocaș și introduce un atacant. Este meciul de debut în tricoul formației Parma pentru atacantul golgheter român de doar 22 de ani” au spus comentatorii de la postul Sport Tv.

„17 goluri în campionatul românesc, la Steaua București”

S-a văzut rapid că jurnaliștii portughezi așteptau momentul cu mare interes. Le-au atras atenția telespectatorilor asupra cifrelor superbe din Liga 1. În loc de FCSB au vorbit însă despre Steaua.

„Le atragem atenția telespectatorilor noștri că acest atacant a marcat, în acest sezon, 17 goluri în campionatul românesc la Steaua București. Să vedem ce va face. Debut în campionatul italian la primul transfer în altă țară”, au mai spus comentatorii.

Transferul lui Dennis Man a uimit lumea fotbalului românesc

Mircea Rednic a spus că FCSB a făcut o afacere foarte bună că l-a vândut pe Dennis Man și a spus că Gigi Becali are în curte doi jucători mai buni decât jucătorul pe care l-a cedat cu 13 milioane de euro. Și Gică Popescu a fost foarte surprins.

„E un transfer important pentru fotbalul românesc. Nu e deloc surprinzător! Man a avut mereu o proiecție frumoasă. Nu ne așteptam să se transfere atât de repede și pe o sumă atât de mare! Eu sincer nu am crezut că vom mai ajunge să vindem un fotbalist la o sumă atât de mare!

Acum nu pot decât să mă bucur. Man dovedește că fotbalistul român în continuare are valoare și este considerat un produs valoros, însă atât el, cât și Mihăilă, Ianis, toți cei care joacă la cluburi importante, trebuie să confirme pentru că așa ținem nivelul fotbalistului român ridicat”, a declarat Gică Popescu.

The post „A marcat 17 goluri pentru Steaua București!”. Debutul lui Dennis Man, așteptat cu interes uriaș de jurnaliștii din Portugalia | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă