A macerat lămâi, prune și stafide, apoi a consumat de 3 ori pe zi. Ce s-a întâmplat e uluitor

2 luni in urmă 1

Suntem încă în postul Crăciunului și mulți se pregătesc de bucatele alese gătite de sărbători. Nu de puține ori, avem tendința ca în această perioadă să exagerăm când vine vorba de mâncare. Dar, putem sta liniștiți, deoarece există remedii naturale pentru excesul pe care-l facem, dar și pentru creșterea imunității. Iar marea majoritate a acestor remedii sunt pe bază de fructe și legume.

Remedii naturale pentru imunitate pe bază de fructe și legume

Căutați să preveniți răcelile și gripa și să vă mențineți sistemul imunitar puternic? Sfatul este să folosiți remedii naturale pe bază de fructe și legume. Este știut că în fructe și legume există vitamine, minerale și alți nutrienți care stimulează imunitatea, adesea numiți „antioxidanți”. Corpul nostru are nevoie de antioxidanți pentru a repara daunele celulare cauzate de ă răceal, gripă, și mai ales în perioada asta de pandemie.

Este clar că avem nevoie de anumite alimente, fie și macerate, care ajută la creșterea imunității. Dacă vorbim de fructe și legume, sunt cea mai bună apărare împotriva acestor lucruri. Celebrul bioenergoterapeut, Lidia Fecioru vorbit de unul din cele mai simple remedii naturale care pot ajuta la creșterea imunității corpului nostru.

Remediile naturale pe bază de fructe și legume sunt din cele mai vechi timpuri baza de menținere a unei imunități ridicate. Tot ce este legat de fructe și legume, este cât se poate de natural, și fără riscul produșilor chimici.

În emsiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, Lidia Fecioru a recomandat un remediu simplu, care nu necesită foarte multă muncă și care este la îndemnâna fiecăruia dintre  noi.

”O porție ne ajunge pentru o 3 săptămâni”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne recomandă să preparăm noi, acasă, unul din cele mai simple remedii naturiste. Este vorba de un amestec de lămâi, prunte, stafide, miez de nucă, miere și șirop de măceșe. De altfel bionergoterapeutul a dat și rețeta acestui remediu simplu, după cum urmează:

”Pentru că suntem în iarnă o să dăm o rețetă pentru imunitate. O porție ne ajunge pentru o 3 săptămâni. Se iau 3 lămâi, 200 gr miez de nucă, 150 gr de stafide și 150 gr de prune uscate, mai moi, 200 gr miere și sirop de măceșe și amestecăm toată această soluție, o lăsăm cam 2-3 zile la temperatura camerei și o punem la frigider.

Luăm de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, înainte de masă cu jumătate de oră, dacă suntem la serviciu luăm doar dimineața și seara.Luăm până se termină compoziția și e și gustos și ușor de făcut. Le dăm prin mașina de tocat rămân mai întregi și vor arăta și foarte bine. Putem lua primăvara și toamna, când avem astenie sau când ne simțim epuizați, mai ales după postul Crăciunului” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Este știut faptul că majoritatea fructelor și legumelor sunt surse naturale de vitamine. Așa că, nici rețeta prezentată de Lidia Fecioru, nu face excepție de la această regulă, și ne ajută să ne menținem un tonus sănătos și o imunitate ridicată, mai ales în această perioadă.

The post A macerat lămâi, prune și stafide, apoi a consumat de 3 ori pe zi. Ce s-a întâmplat e uluitor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă