A jucat la FCSB și ar fi vrut să se transfere la rivala Dinamo! Soția a intervenit și i-a dat interzis fotbalistului să revină în Liga 1: „A considerat că e mai bine pentru familie să plec în Ungaria”

2 săptămâni in urmă 13

Albanezul Kamer Qaka (26 de ani) a fost aproape să vină la Dinamo la sugestia antrenorului Flavius Stoican, dar a ales în cele din urmă campionatul maghiar.

Totul s-a petrecut la intervenția soției sale, care a avut un cuvânt important de spus. Mijlocașul și-ar fi dorit transferul la „câini”.

Iubita Kamer i-a spus ”pas” lui Dinamo și l-a pus pe fotbalist, cu patru prezențe în naționala Albaniei, să semneze cu Mezokovesd, ocupanta locului șase din campionatul Ungariei.

A jucat la FCSB și ar fi vrut să se transfere la rivala Dinamo! Soția a intervenit și i-a dat interzis fotbalistului să revină în Liga 1: „A considerat că e mai bine pentru familie să plec în Ungaria”

Kamer Qaka a jucat la începutul sezonului 2018-2019 pentru FCSB, dar nu l-a impresionat pe Gigi Becali și a plecat repede de la echipă.

„Voi semna în Ungaria, acum plec acolo. A contat opinia soției. Am vorbit cu Flavius Stoican, mi-ar fi plăcut să merg la Dinamo pentru el, sincer vă spun. Dar a venit varianta maghiară, iar soția a considerat că este mai bine pentru familie acolo”, a spus Qaka pentru Gsp.

În 2020 a plecat din România în Norvegia, la Nogsvinger, iar din ianuarie 2021 este sub contract cu macedonenii de la Shkendija.

Qaka va fi coechipier în Ungaria cu doi fotbaliști români: portarul Arpad Tordai și extrema Andreas Calcan.

Iașiul şi FCSB s-au înţeles într-un mod inedit în privinţa sumei de transfer a jucătorului în 2018, 400 000 de euro plus TVA. Din aceşti bani, Iaşul rămânea cu 300 000 de euro, 100 000 de euro urmând a fi încasaţi de Viorel Bodiu şi Timofei Cîrlig, cei care l-au adus gratis la Iaşi pe Qaka.

The post A jucat la FCSB și ar fi vrut să se transfere la rivala Dinamo! Soția a intervenit și i-a dat interzis fotbalistului să revină în Liga 1: „A considerat că e mai bine pentru familie să plec în Ungaria” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă