A jucat golf în gropile din asfaltul unui drum județean. Protestul ironic al unui tânăr din Vaslui VIDEO

2 săptămâni in urmă 9

Marti, 11 Ianuarie 2022, ora 17:30

68 citiri

A jucat golf în gropile din asfaltul unui drum județean. Protestul ironic al unui tânăr din Vaslui VIDEO

Un protest la adresa Consiliului Județean Vaslui a fost făcut cu multă imaginație de un tânăr din comuna Roșiești, sătul să tot aștepte promisiunile lui Dumitru Buzatu, președintele instituției, privind repararea Drumului Județean 244.

Tânărul și-a scos crosa de golf și a dat o altă utilitate gropilor din asfalt.

“Cred că a venit momentul să nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de către Consiliul Județean, ei știu doar să pună petice sau aruncă gunoiul sub preș, că poate așa prostii nu o să vadă bătaia de joc! Așa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum!” a fost mesajul postat de protestatar pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când vasluienii atrag atenția, într-o notă umoristică, asupra stării deplorabile a unor drumuri din județ. În anul 2018, mai mulți locuitori ai comunelor Tăcuta și Codăești și-au luat undițele și gălețile din casă și au ieșit la o partidă de pescuit pe DJ 247, drum care se transformă într-un veritabil iaz atunci când plouă, relatează Vremea Nouă.

Citeste si:

 ”Mi se pare inuman tratamentul la care este supus” VIDEO

Câteva zeci de persoane s-au adunat duminică, 9 ianuarie, în Piața Mare din Sibiu pentru a protesta față de situația tenismenului sârb Novak Djokovic. Protestul a fost organizat de Doru...

Un bărbat din Vaslui și-a bătut soția, apoi a dat foc la casă. Totul ar fi pornit de la gelozie

Un bărbat din comuna Pușcași, județul Vaslui, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce și-a bătut soția în seara de 7 ianuarie, iar câteva ore mai târziu a dat foc casei...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă