A jucat finale de Champions League, dar nu vrea să mai audă de fotbal! Un fost jucător de la Juventus s-a făcut ceasornicar

1 lună in urmă 1

UCL: Chelsea - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL:  Bayern Munchen - Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Fotbalist cu peste 100 de selecții în naționala Elveției și 17 trofee în palmares, Stephan Lichtsteiner a avut o carieră de invidiat. Fostul fundaș dreapta are în palmares două finale UEFA Champions League, ambele pierdute. Nivelul ridicat la care a evoluat și cunoștințele acumulate l-ar fi recomandat să continue în fotbal, însă elvețianul a ales să înceapă o carieră inedită.

Stephan Lichtsteiner, multiplu campion în Serie A cu Juventus, a dat fotbalul pe ceasornicărie 

La finalul sezonului 2019/2020, Lichtsteiner "a agățat ghetele-n cui" după ce și-a încheiat înțelegerea cu Augsburg și imediat și-a descoperit noua pasiune. După o întâlnire cu frații Dreyfuss, deținătorii companiei elvețiene de ceasuri Dreyfuss&Co., fostul fotbalist a început un curs de ceasornicar.

"Vreau să fac ceva productiv. Dacă ești bancher, știi că vei face asta toată viața ta, până ieși la pensie. Dar, dacă ești fotbalist, treci de 35 de ani și trebuie să îți găsești o altă meserie. Văd în munca de ceasornicar multe similarități cu fotbalul.

În fotbal, dacă echipa nu e un tot unitar, dacă nu e un ansamblu unit, nu vei câștiga. La fel și un ceas: dacă nu sunt toate piesele plasate perfect, nu va funcționa", a declarat Stephan Lichtsteiner, citat de eurosport.ro.

"Am avut mulți care au vrut să învețe meserie, dar Stephan a fost cel mai entuziast elev. Sperăm la un parteneriat pe termen lung cu Stephan, suntem onorați să îl avem printre noi", au explicat Leonard și Massimo Dreyfuss.

Grasshoppers, Lille, Lazio, Juventus, Arsenal și Augsburg au fost echipele din cariera lui Stephan Lichtsteiner108 selecții și 8 goluri a adunat fostul fundaș lateral dreapta la naționala Elveției17 milioane de euro a fost cea mai mare sumă la care a fost evaluat Lichtsteiner, în 2013, potrivit Transfermarkt Etichete: stephan lichtsteiner , stephan lichtsteiner ceasornicar , stephan lichtsteiner juventus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă