A înmuiat frunze de dafin în apă cu sare și a stropit în toată casa. La ce ajută acest truc genial

3 săptămâni in urmă 23

Ce poți face cu frunzele de dafin? Gospodinele îl folosesc mult în diverse mâncăruri, dar nu știu de acest truc extrem de util cu ajutorul acestui ingredient. De ce trebuie să le înmoi în apă cu sare? Trebuie să stropești casa cu acestea.

Truc pentru casă: înmoaie frunze de dafin în apă cu sare

Dafinul mai este cunoscut și sub numele de laur și este o specie de plante aromatice din familia Lauraceae, arbore sau arbust. El ajunge până la 10-18 m înălțime și este originar din zona Mediteranei. Frunzele de dafin sunt folosite pentru aroma lor la prepararea mâncărurilor.

În Grecia antică erau utilizate la cununi, de unde și expresia ‘a se culca pe lauri’. O asemenea coroniță era oferită ca premiu la Jocurile olimpice de atunci. De la el derivă și cuvântul Bacalaureat și laureat. De asemenea, există în un premiu cinematografic ce îl conține – Premiul Laurul de aur.

Există câteva trucuri ce te pot ajuta în casă pentru curățenia locuinței. Concret, el este utilizat în curățarea energiilor, folosit de preotese în vremuri străvechi. Poți să arzi frunze de dafin pentru o energie pură în camerele din casa ta sau poți să le pui într-o sticlă cu pulverizator alături de puțină sare și să stropești încăperile. 

Proprietăți

  • Protector: este o plantă care este considerată protectoare, așa că mulți oameni o folosesc nu numai pentru casă, ci și ca amuletă pentru că respinge tot felul de energii rele.
  • Purificare: o altă proprietate magică a dafinului este că ajută la eliminarea tuturor lucrurilor negative, atât din casă, cât și de la oamenii care locuiesc în ea. De fapt, aceasta este una dintre cele mai atractive proprietăți ale dafinului pentru mulți oameni.
  • Vindecare: contribuie la bunăstarea oamenilor atunci când, de exemplu, au simptome de disconfort ca urmare a energiei proaste, cum ar fi dureri de cap, amețeli sau dificultăți de respirație.

Ce mai poți face?

Poate nu știai, dar o infuzie de frunze de dafin îți poate ajuta podoaba capilară. Aceasta era folosită pe vremuri pentru o nuanță închisă a părului. Trebuie aplicat după ce părul e spălat. Trebuie lăsat aproximativ 15-20 de minute în păr, ulterior clătit așa cum ai face-o în mod normal. Mai mult decât atât, este un insecticid natural minunat.

Are o aromă nedorită pentru păsările mici de diferite tipuri. Poți împrăștia fără grijă ulei esențial de dafin în camere sau să aplici câteva picături direct pe bumbacuri sau obiecte unde se adună acestea de regulă (pervaz, balcon, fereastră, dulapuri spre exterior).

The post A înmuiat frunze de dafin în apă cu sare și a stropit în toată casa. La ce ajută acest truc genial appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă