A început aglomerația pe Valea Prahovei. Ce rute alternative pot alege șoferii

4 săptămâni in urmă 20

Joi, 23 Decembrie 2021, ora 19:27

125 citiri

A început aglomerația pe Valea Prahovei. Ce rute alternative pot alege șoferii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis joi seară, 23 decembrie, că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploieşti - Braşov.

Potrivit sursei citate, se circulă în coloană pe raza staţiunilor montane Poiana Ţapului, Buşteni, Azuga, până la limita cu staţiunea Predeal.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, arată sursa citată.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poate fi folosită ruta alternativă: Ploieşti - Cheia - DN 1A - Braşov şi retur.

Valori ridicate de trafic se înregistrează joi seara şi pe autostrada A1 Deva - Nădlac, în judeţul Timiş.

Centrul INFOTRAFIC informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva - Arad, la nodul rutier din localitatea Margina, judeţul Timiş, formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 68A Margina - Coşeviţa a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Citeste si:

Cât costă Revelionul pe Valea Prahovei. Un sejur la un hotel de patru stele din Sinaia, mai scump decât în Austria

Hotelierii de pe Valea Prahovei au pregătit pachete turistice pentru Revelion, oferind oaspeţilor, de la cină festivă cu muzică live, până la acces la SPA sau tombole cu premii constând în...

Trafic de coșmar în stațiunile montane. Rute alternative la DN1 - Valea Prahovei

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române valorile de trafic s-au intensificat pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploieşti – Braşov şi astfel...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă