A greșit Gigi Becali tactica cu Botoșani? Patronul FCSB explică de ce a fost schimbat Denis Haruț la pauză: „Foarte bine a gândit antrenorul”

1 lună in urmă 1

Gigi Becali a intervenit în direct imediat după victoria FCSB la Botoșani. Patronul a oferit un răspuns despre schimbarea lui Denis Haruț, care a fost titular, dar a rămas pe teren doar până la pauză.

Duckadam s-a arătat contrariat înaintea meciului de alegerile lui Toni Petrea. Fostul mare portar se arăta convins că Iulian Cristea este pedepsit. Fundașul adus de la Mediaș a fost doar rezervă, iar Haruț a fost preferat titular.

Cu toate acestea, Toni Petrea a surprins la pauza meciului. A făcut mutarea inversă. L-a scos pe Haruț și l-a introdus pe Iulian Cristea. Gigi Becali spune că a fost doar decizia antrenorului.

A greșit Gigi Becali tactica? Patronul FCSB explică de ce a fost schimbat Denis Haruț la pauză: „Foarte bine a gândit antrenorul”

„Eu de unde să știu de ce a fost schimbat Haruț, întrebați antrenorul, nu v-a zis antrenorul?! Nu știi?! Lasă, mai bine să nu știi. Mai multă viteză în bandă a zis antrenorul, foarte bine a gândit antrenorul.

Nu mai răspund la provocări, v-am răspuns așa… din dragoste, că suntem încă prieteni, spun așa pentru că m-am retras din viața publică, dar n-am cum să mă despart așa de voi”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FC Botoșani – FCSB, ECHIPELE DE START:

FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriş, Șeroni, Ţigănaşu – E. Papa, J. Rodriguez, E. Florescu – Caia, Al Mawas, Keyta

Rezerve: E. Pap, Patache, Plămadă, Holzmann, Fili, Toutouh, Tarsa, M. Roman I, Ashkovski
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Haruț, Miron, Radunovic – Moruțan, A. Șut, D. Olaru – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman

Rezerve: Straton – V. Crețu, Panțîru, G. Simion, Vukusic, I. Cristea, Vînă, O. Perianu, R. Oaidă
Antrenor: Toni Petrea

Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1: Octavian Șovre / A2: Sebastian Gheorghe
Stadion: „Municipal”, Botoșani

Pe Haruț l-am folosit pentru că am considerat că avem nevoie de viteză pe partea dreaptă, au fost și unele nesincronizări pe fază defensivă.
Toni Petrea

The post A greșit Gigi Becali tactica cu Botoșani? Patronul FCSB explică de ce a fost schimbat Denis Haruț la pauză: „Foarte bine a gândit antrenorul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă