A găsit într-o biserică un plic cu 10.000 de euro. La un an de atunci, femeia din Austria s-a trezit cu poliția la ușă

1 lună in urmă 20

De Monica Palade.
Publicat: 07.09.2021, 10:37.
Actualizat: 07.09.2021, 10:37

În urmă cu un an, o femeie descoperea într-o biserică un plic cu 10.000 de euro, într-o broșură.

A găsit într-o biserică un plic cu 10.000 de euro. La un an de atunci, femeia din Austria s-a trezit cu poliția la ușă

Shutterstock

Nu a stat pe gânduri și așa cum era de așteptat a dus suma de bani și a predat-o autorităților, așa cum prevede legea în astfel de situații.

A trăit surpriza vieţii ei

La rândul lor, autoritățile au așteptat ca proprietarul banilor să vină să îi revendice, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că după un an, femeia a fost anunțată că poate păstra întreaga sumă de bani și că poate să o utilizeze așa cum crede de cuvință, scrie Heute.at.

„A fost încântată”, a declarat Annemarie Gruber, de la biroul de obiecte pierdute. În Austria, orice persoană care găsește bani sau bunuri cu o valoare mai mare de 10 euro este obligată să declare acest lucru la biroul de obiecte pierdute. În caz contrar, persoana în cauză riscă dosar penal.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă