A fost unul dintre cei mai mari rivali ai lui Gigi Becali din Liga 1, iar acum râde în hohote de el: „Îmi dădea mie lecții, să îmi fac echipă. Acum îi zic eu să își facă echipă. E sparring-partner de 5 ani” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 17

Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost finanțator la FC Vaslui, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre lupta la titlu și, implicit, despre rivalitatea dintre CFR Cluj și FCSB.

Fost adversar al lui Gigi Becali în Liga 1, pe vremea când o patrona pe FC Vaslui, Adrian Porumboiu râde acum de finațatorul de la FCSB, făcând referire la faptul că roș-albaștrii nu reușesc să o detroneze pe CFR Cluj.

Adrian Porumboiu este de părere că nici în acest an FCSB nu îi va lua fața campioanei din Gruia, urmând ca ardelenii, sub comanda lui Dan Petrescu, să câștige cel de-al cincilea titlu consecutiv și al optulea din istorie.

Adrian Porumboiu, despre lupta la titlu dintre CFR Cluj și FCSB

Totuși, Adrian Porumboiu nu i-a iertat nici pe clujeni, acuzând faptul că aceștia au fost sprijiniți de către arbitri prin intermediul lui Cristi Balaj, actualul președinte al clubului și fost arbitru important în România.

„CFR este campioană. Aș vrea să spun ceva, dar mă abțin. Vor veni lucruri care se vor adeveri exact în contextul în care am vorbit despre anumite relații dubioase. CFR și-a schimbat blana, dar nu știm dacă și năravul. Ei au avut aceste intrări la arbitri prin Balaj. Doar nu l-au adus pe Balaj pentru veleitățile sale în fotbal, ci pentru ce a făcut pentru CFR Cluj.

CFR o să câștige campionatul pentru că are o echipă cu jucători cu experiență care fac diferența, au antrenor… Dan Petrescu este cel mai bun antrenor român la ora actuală. El știe foarte bine ce trebuie să facă ca să câștige meciul. El are 3-4 puncte esențiale care îi aduc victoria. Au lot bun, au antrenor și mai fac ceva. Ei tot cumpără jucători. Celelalte două nu au nicio șansă. FCSB e sparring partner de 5-6 ani. Gigi Becali îmi dădea mie lecții, acum îi zic eu lui să-și facă echipă”, a spus Adrian Porumboiu, la ProSport Live.

The post A fost unul dintre cei mai mari rivali ai lui Gigi Becali din Liga 1, iar acum râde în hohote de el: „Îmi dădea mie lecții, să îmi fac echipă. Acum îi zic eu să își facă echipă. E sparring-partner de 5 ani” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă