„A fost un șoc plăcut în toate”. Adam Nemec o atacă pe Dinamo după ce s-a înțeles cu FC Voluntari

2 luni in urmă 18

Slovacul Adam Nemec s-a înțeles cu FC Voluntari la scurt timp după ce a plecat de la Dinamo, despre care spune că oferă condiții mult sub cele pe care le-a găsit la clubul ilfovean.

Atacantul în vârstă de 35 de ani nu a stat foarte mult pe bară după despărțirea de gruparea din „Ștefan cel Mare” și a ales să îmbrace tricoul lui FC Voluntari, pe care Dinamo a învins-o în prima etapă, în această ediție de campionat. Fotbalistul s-a declarat încântat de condițiile oferite și nu a ezitat să trimită câteva săgeți în direcția fostei sale echipe.

Fostul internațional slovac a vorbit cu presa din țara sa natală, transmițându-le jurnaliștilor că este o diferență de la cer la pământ între ceea ce i-au oferit bucureștenii și ceea ce a găsit la FC Voluntari.

„A fost un șoc plăcut în toate”. Adam Nemec trimite săgeți spre Dinamo

Adam Nemec va evolua pentru FC Voluntari în acest sezon și s-a declarat entuziasmat în primul rând de stabilitatea financiară, dar a ținut să precizeze că și antrenamentele se desfășoară la un nivel superior. „FC Voluntari a fost prima opţiune pentru mine, din mai multe motive. Există un preşedinte în club care a fost anterior la Dinamo (n.r. Bogdan Bălănescu), aşa că mă cunoştea bine. Când a aflat că sunt liber a vrut să mă ia imediat.

Apropo, când am venit aici de la Dinamo, m-am simţit de parcă am ajuns în Bundesliga. Siguranţă financiară, intensitatea antrenamentului… A fost un şoc plăcut în toate”, a declarat Adam Nemec pentru sport.sk.

Aceasta nu este prima reacție dură a fotbalistului la adresa fostului său club, după ce a anunțat public că Dinamo nu a făcut altceva decât să păcălească prin intrarea în insolvență.

Adam Nemec a jucat în două perioade pentru „câini”, 2016-2018 și 2020-2021, FC Voluntari fiind doar al doilea club românesc pe care îl va reprezenta. Vârful susține că a fost ofertat în această vară inclusiv de FCSB, variantă pe care nu a luat-o în calcul atât din cauza modului de lucru al patronului Gigi Becali, cât și a distanței foarte mari dintre locuința sa din București și baza de pregătire din Berceni.

The post „A fost un șoc plăcut în toate”. Adam Nemec o atacă pe Dinamo după ce s-a înțeles cu FC Voluntari appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă