„A fost un meci slab! Și-au asumat un risc foarte mare!”. Fost antrenor al lui Dinamo, declarație categorică după ce FCSB a ratat Supercupa României | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 15

FCSB a ratat Supercupa României după ce a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-0 (4-1 d.p.). Ion Marin, fost antrenor și jucător al lui Dinamo, a analizat duelul dintre cele două echipe.

La pauza meciului de la Ploiești, FCSB a efectuat toate cele cinci schimbări disponibile, riscând să rămână în inferioritate numerică, dacă unul dintre jucători s-ar fi accidentat.

În următorul meci, FCSB o va întâlni, acasă, pe FC Botoșani, în campionat. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

Ion Marin declarație categorică după ce FCSB a ratat Supercupa României

Fostul tehnician din „Ștefan cel Mare” susține că meciul dintre CFR Cluj și FCSB a fost unul slab. Acesta este de părere că FCSB și-a asumat un risc foarte mare în momentul în care a efectuat cinci schimbări la pauză.

Deși nici CFR Cluj nu a prestat un joc strălucit, Ion Marin spune că ardelenii și-au dorit mai mult câștigarea trofeului, deoarece au folosit echipa de bază.

„A fost un meci slab, dar acuma ambele echipe sunt angrenate în lupta pentru câștigarea campionatului. Campionatul este foarte important pentru ele, nu Supercupa, cu toate că e un trofeu. Încă înainte de start au fost discuții în care Gigi Becali a spus foarte clar că ei vor să folosească niște jucători tineri și așa au și făcut.

Nici CFR-ul nu a jucat prea grozav, e adevărat că au folosit jucătorii buni, pentru că și-au dorit trofeul acesta. Acuma, e o diferență între CFR-ul, care are un lot cu experiență, care poate gestiona emoțiile unei partide în care se joacă cu trofeul pe masă, pe când la Steaua (n.r. FCSB) gândiți-vă că erau copiii aceia, iar, la pauză, au mai intrat. Și-au asumat un risc foarte mare, este problema lor internă ca să faci cinci schimări la pauză, să rămâi fără nicio posibilitate de a mai înlocui într-o eventuală accidentare”, a declarat Ion Marin, în exclusivitate, pentru ProSport.

The post „A fost un meci slab! Și-au asumat un risc foarte mare!”. Fost antrenor al lui Dinamo, declarație categorică după ce FCSB a ratat Supercupa României | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă