„A fost singurul antrenor care mi-a făcut asta”. Florin Lovin și Marius Șumudică nu-și mai vorbesc de doi ani

1 lună in urmă 47

Fostul fotbalist Florin Lovin a rememorat mai multe episoade petrecute în compania lui Marius Șumudică, alături de care a adus singurul titlu de campioană în vitrina Astrei Giurgiu, în 2016.

„Ață” recunoaște că a avut o relație preponderent agitată cu Marius Șumudică, în prezent la CFR Cluj, dar spune că antrenorul are marea calitate de a nu fi ranchiunos. Astfel, divergențele dintre cei doi s-au rezolvat în cele din urmă, iar acestea au alternat cu momente de apropiere între ei.

Florin Lovin spune că, per total, experiența sa legată de Șumudică i-a rămas în amintire drept una pozitivă și e convins că și tehnicianul îi împărtășește părerea.

Florin Lovin nu mai vorbește cu Marius Șumudică: „I-am mai reproșat lucruri!”

Relația dintre Florin Lovin și Marius Șumudică s-a răcit după cei doi nu au mai colaborat, iar fostul fotbalist dă de înțeles că decizia i-a aparținut antrenorului. „Întrebați-l pe el de ce nu mai vorbim”, a spus fostul fotbalist pentru GSP.

În vârstă de 39 de ani, Florin Lovin spune că se simțea deranjat în primul rând în momentele când antrenorul îl striga de pe margine și încerca să îi transmită cum ar trebui să joace fiecare minge. „Șumudică a fost singurul antrenor care m-a scos înainte de pauză într-un meci. I-am mai reproșat lucruri. Toată cariera mea am urât să-mi aud numele pe teren, să-l aud mereu pe antrenor spunând: «Fă aia, fă aia». Nu poți să-mi spui la fiecare fază cum să joc, nu ai joystick-ul în mână!”, a declarat fostul fotbalist Florin Lovin.

„La Timișoara, când m-a scos și am dat cu mingea în tribună, a fost o chestiune tactică pe care eu n-o înțelegeam. Jocul nostru mergea bine, veneam după o calificare, iar el mi-a zis: «Dacă nu faci ce zic eu, te scot!» Iar eu i-am zis: «Hai s-o văd și pe asta». M-a scos, apoi am luat bătaie cu 2-0 și am avut un schimb de replici”, a spus Florin Lovin.

Fostul fotbalist lasă totuși de înțeles că atât el cât și Marius Șumudică au depășit acele momente tensionate, chiar dacă nu au mai păstrat legătura. „Totuși, Șumudică are o mare calitate: nu e ranchiunos. Asta e cea mai mare calitate pe care un antrenor o poate avea. Relația noastră a fost cu suișuri și coborâșuri. Mie îmi place să-mi aduc aminte de lucrurile bune pe care le-am făcut împreună. Pentru mine, Șumudică reprezintă un lucru frumos, petrecut pe final de carieră, cred că și pentru Șumudică ar fi trebuit ca eu să fiu un lucru frumos”.

Am avut o anumită relație cu el, iar o relație specială e și cu picanterii, și cu înjurături, și cu strângeri în brațe. Per total, îi mulțumesc lui Șumudică pentru tot ce a făcut pentru mine ca jucător. Din păcate, dar întrebați-l pe Șumudică… nu mai ținem legătura de doi ani, întrebați-l pe el de ce. Aș schimba comportamentul lui Șumudică, dar acesta este el. Nu putem fi perfecți.

The post „A fost singurul antrenor care mi-a făcut asta”. Florin Lovin și Marius Șumudică nu-și mai vorbesc de doi ani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă