A fost publicat clasamentul FIFA! Pe ce loc se situeaza Romania in acest moment si de ce anume putem profita

2 months ago 4

Romania a urcat 3 locuri in clasamentul FIFA dupa ultimele 4 puncte cumulate in Nations League.

Dupa aceasta intrerupere a desfasurarii partidelor cauzata de pandemia COVID-19, meciurile internationale au inceput in cele din urma.

Intre timp, cele 54 de jocuri din UEFA Nations League care au avut loc in toata Europa la inceputul lunii septembrie au avut un impact imediat asupra Clasamentului Mondial FIFA / Coca-Cola, care a ramas neschimbat incepand cu 9 aprilie.

Pe locul 1 se situeaza Belgia cu 1.773 de puncte acumulate, urmata de Franta (2) cu 1.744 de puncte si Brazilia (3) cu 1.712 puncte.

Germania, Italia si Olanda nu se afla in top 10. Tara Galilor (21) a urcat doua trepte, dar ramane in afara primelor 20.

Rusia, gazda ultimei Cupe Mondiale este din nou pe locul 32, dar a avut si cel mai mare castig in aceasta editie, urcand sase locuri datorita victoriilor asupra Serbiei (31) si Ungariei (52, neschimbata).

Romania se pozitioneaza pe locul 34, cu 1.483 de puncte adunate dupa egalul contra Irlandei de Nord (38) si victoria contra Austriei (27). Pe locul 35, suntem urmati de Algeria care are 1.482 de puncte si Slovacia cu 1.479.

In urma acestui clasament, Romania a urcat in urna a doua la tragerea la sorti pentru Campionatul Mondial din Qatar (2022). Daca va reusi sa se mentina acolo, echipa lui Mirel Radoi ar urma sa evite echipele puternice din urna a doua. 

Read Entire Article
Powered By Seo Tools