”A fost o oportunitate unică!” Oficialii lui Juventus cred în continuare în Super Ligă

2 săptămâni in urmă 10

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

Oficialul lui Juventus este convins că inițiativa ar fi adus doar beneficii lumii fotbalului și că, la fel ca în cazul schimbărilor majore, lumea trebuie mai întâi să înțeleagă și să proceseze schimbarea.

Oficialii lui Juventus sunt convinși că Super Liga ar fi adus multe beneficii fotbalului

Rămânem convinși că ideea de Super Ligă este extraordinară. Cred că a fost o oportunitate unică să sprijinim întreaga lume a fotbalului.

La fel ca toate schimbările, mai întâi trebuie să fie procesată. Îmi amintesc când a fost tranziția către noul Champions League. A fost un adevărat șoc. Chiar și la logo a fost o schimbare uriașă. Trebuie doar puțin timp să procesăm schimbarea, să înțelegem toate evenimentele”, a declarat Fabio Paratici, pentru DAZN.

Respect opinia tuturor. Cred că toți și-au spus părerea. Cred că, pentru a vorbi despre un anumit subiect, trebuie să ai o anumită pregătire. Eu nu vorbesc despre medicină. Fanii sunt foarte importanți, dar nu putem lua în considerare fiecare părere”, a mai spus directorul sportiv al lui Juventus.

Super Liga a fost suspendată! Anunţul oficial

Super Liga a fost suspendată, iar anunţul este acum oficial. Un astfel de proiect ar putea, totuşi, fi conturat în viitorul apropiat.

"Reconsiderăm etapele următoare pentru a remodela proiectul. Vom propune o nouă competiție, deoarece actuala nu funcționează. Cluburile engleze au fost forțate să se retragă, din cauza presiunilor venite din exterior. Super Liga este suspendată", au anunţat cei de la European Super League, într-un comunicat oficial postat pe Twitter de Fabrizio Romano.

Etichete: serie a , juventus , super liga
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă