„A fost îngerul nostru păzitor!”. Florin Niță, elogiat de un oficial de la CSA Steaua

2 săptămâni in urmă 1

Florin Niță a avut o evoluție fantastică în meciul România – Germania, asta deși nemții s-au impus cu 1-0. Iulian Miu, oficial la CSA Steaua, a vorbit în termeni laudativi despre fostul portar de la FCSB.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Serge Gnabry, în minutul 17.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Florin Niță, elogiat de Iulian Miu

Iulian Miu susține că Florin Niță a fost „îngerul păzitor” al naționalei României, în meciul cu Germania. Acesta a remarcat evoluția extraordinară a goalkeeper-ului român și a vorbit despre munca depusă de acesta pentru ajunge la un nivel înalt.

„Îl cunosc de când era la Chiajna. Eu pe final de carieră acolo şi am jucat câteva luni. Îl ştiam de acolo, nu era portarul titular, dar a muncit enorm, e foarte serios şi ascultător, el şi-a dorit să ajungă un portar de valoare, iar toate aceste lucruri l-au adus într-o postură bună. Deşi nu a apărat foarte mult la echipa naţională, a evoluat excelent.

Niţă e clar că a fost îngerul nostru păzitor şi ne-a salvat de minim două-trei goluri cu intervenţiile sale, e într-o formă foarte bună şi e bine că avem variante pentru echipa naţională, acolo unde au mai fost probleme.

Mirel Rădoi a ales foarte bine jucătorii, am scăpat doar cu 0-1. Cum ziceam şi adineaori, cu puţin noroc, putea face chiar un egal”, a declarat Iulian Miu, la Look Sport.

Manuel Neuer, impresionat de Florin Niță

Florin Niță a ieșit în evidență cu mai multe parade de-a dreptul incredibile, care i-au oprit pe nemți să se impună categoric în fața României. Inclusiv marele Manuel Neuer l-a felicitat pe portarul României, remarcând intervențiile de clasă ale lui Niță.

„Ar fi trebuit să înscriem al doilea gol, pentru că astfel nu am fi fost în pericol să pierdem două puncte. Ne-au lipsit isteţimea, poate puţină voinţă în careu. Însă portarul lor a avut câteva intervenţii bune. Felicitări”, a declarat Manuel Neuer, la finalul meciului cu România.

The post „A fost îngerul nostru păzitor!”. Florin Niță, elogiat de un oficial de la CSA Steaua appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă