A fost dorit de Jose Mourinho la AS Roma vara aceasta, dar a primit cinci ani de pușcărie! Fotbalistul interzis 8 ani în Spania

1 lună in urmă 32

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Transferat în 2017 de la Sporting la "Submarinul Galben" pentru 14 milioane de euro, stopper-ul nu a reușit să joace decât cinci meciuri pentru echipa care deține în prezent trofeul Europa League, deoarece a avut probleme mari cu legea.

Ruben Semedo a fost condamnat la cinci ani de pușcărie și a primit interdicție de a intra în Spania

Câteva dintre capetele de acuzare înregistrate pe numele fotbalistului sunt tentativă de omor, sechestrare, port ilegal de armă sau jaf armat. Jucătorul care reușise să debuteze pentru naționala Portugaliei acum aproximativ un an, în ciuda problemelor legale, și-a aflat recent sentința pentru infracțiunile comise.

Fotbalistul putea primi până la 15 ani și 6 luni de închisoare, însă Tribunalul din Valencia a dat o sentință definitivă prin care l-a condamnat la cinci ani de pușcărie cu suspendare. De asemenea, conform presei spaniole, Semedo a fost expulzat de urgență din statul iberic și a primit interdicție de a reveni în Spania pentru opt ani. Mai mult, lusitanul trebuie să plătească și 46.000 de euro, cu titlul de răspundere civilă.

Ruben Semedo a fost dorit de către Jose Mourinho la AS Roma vara aceasta

Semedo a fost una dintre țintele principale ale lui Jose Mourinho primul sezon al antrenorului la AS Roma, însă, cel mai probabil din cauza problemelor legale ale acestuia, fotbalistul nu a mai ajuns pe Olimpico.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Jucătorul lui Olympiakos se afla pe lista de achiziții a lui "The Special One", alături de alți doi conaționali, Renato Sanches de la Lille și Rui Patricio de la Wolverhamtpon. Cel din urmă a și ajuns la gruparea giallorossi în perioada de mercato recent încheiată, în schimbul a 11,5 milioane de euro.

Etichete: jose mourinho , ruben semedo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă