A fost cutremur in aceasta dimineata. Unde s-a resimtit cel mai puternic

2 săptămâni in urmă 1

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe Richter a avut loc marti dimineata, la ora locala 8:26, in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adancime de 140 de kilometri in apropierea urmatoarelor orase: 51 km est de Brasov, 60 km nord de Ploiesti si 116 km nord de Bucuresti.

De la inceputul lunii martie, in Romania au avut loc 21 de cutremure cu magnitudini cuprinse intre 2 si 4,1 pe scara Richter.

Anul trecut, cel mai puternic seism s-a produs in data de 31 ianuarie, in judetul Vrancea, la o adancime de 121 de kilometri, si a avut o magnitudine de 5,2 pe Richter. Cutremurul a fost resimtit si la Bucuresti.

CITESTE SI:FOTO VIDEO Cat de pustii sunt celebrele partii de schi din Alpi. Turistii au fost interzisi, in ciuda protestelor vehementePerformanta actorilor de la Bulandra: 6.000 de spectatori platitori la teatru online. Marius Manole: "Am umplut 20 de sali odata"Senatul a abrogat prevederea privind iesirea anticipata la pensie a magistratilor, la 45 de ani si dupa o vechime de 20 de aniRazboiul comercial dintre UE, SUA si Marea Britanie. Cum au pierdut europenii milioane de doze de vaccin anti-Covid-19Mesajul sfasietor al handbalistei Crina Pintea: "Si-au batut joc de noi pentru ca suntem mici. M-am saturat". Romanca a plans pe teren
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă