A fost coleg cu Man și Țucudean, iar acum tunde vedetele din Bundesliga! Fotbalistul care l-a lăsat fără cuvinte. „M-a surprins!” | FOTO

1 lună in urmă 1

Alex Giurgiu, fostul fotbalist de la UTA, Atletico și Gloria Arad, tunde vedetele din Bundesliga după ce a jucat alături de Man și Țucudean.

Fostul coleg al George Țucudean, Cristi Bălgrădean, Florin Purece, Dumitru Copil, Dennis Man, Adrian Petre, Albert Stahl și Cătălin Hlistei a ajuns să tundă vedetele din Bundesliga după ce s-a lăsat de fotbal.

După ce a suferit o ruptură la mușchiul adductor lung a decis să se lase de fotbal și a emigrat în Germania, acolo unde a reușit să cunoască nume importante în fotbalul european.

Alex Giurgiu a fost coleg cu Man și Țucudean, iar acum tunde vedetele din Bundesliga

„După ce a trecut primul lockdown din luna mai 2020, am primit un mesaj pe Instagram de la un fotbalist de la Bayern Munchen, Oliver Batista Meier, care acum este împrumutat în Olanda, la Heerenveen. Salonul meu este situat în Geretsried, la aproximativ 30 de kilometri de Munchen, așa că m-a surprins că vrea să facă acest drum. A venit, a fost foarte mulțumit și m-a recomandat și altor colegi. La a doua vizită a venit însoțit de olandezul Joshua Zirkzee, care acum este împrumutat de Bayern la Parma, unde este coleg cu Man și Mihăilă. Chiar i-am spus să aibă grijă de românii mei și sunt sigur că s-au împrietenit repede acolo, în Italia.

Ulterior, am ajuns s îi tund pe Dominik Szoboszlai (RB Leipzig/ Ungaria), jucător pe care îl vor Real Madrid și Bayern Munchen, și Alphonso Davies (Bayern Munchen/ Canada), noua senzație din Champions League și cel mai rapid jucător din Bundesliga, dar și pe Karim Adeyemi (Salzburg), Jamal Musiala (Bayern Munchen), Chris Richards (Bayern Munchen, împrumutat la Hoffenheim), Leon Dajaku (Bayern Munchen, împrumutat la Union Berlin), Kilian Ludewig (Salzburg, împrumutat la Schalke 04), Jordan Zirjzee (Feyenoord), Christopher Scott (Bayern Munchen), Sebastian Mrowca (Wehen Wiesbaden) sau Julian Green (Greuther Furth)”, a spus Alex Giurgiu, conform Sport.ro.

Alex Giurgiu, tachinări cu Szoboszlai

Hairstylistul din Arad a vorbit și despre atitudinea starurilor din Bundesliga, iar Alex Giurgiu a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Szoboszlai. „Nu au aere de vedete, sunt niște băieții extraordinari, inteligenți, cu foarte mult bun simț. Și sunt foarte pupulari, deși fotbaliștii lui Bayern, în special, au un statut special în Germania, sunt vedete. Vorbim mult despre fotbal, a fost o surpriză să afle că am jucat și eu fotbal și că sunt microbist. De asemenea, le-am vorbit despre România, despre români, despre fotbalul românesc, mai ales că naționalele noastre de seniori și U21 vor juca cu câțiva dintre ei în următoarea perioadă. Îi cunoșteau foarte bine pe Hagi și pe Mutu, dar dintre jucătorii români actuali nu știau prea mulți. Szoboszlai mi-a spus că voia să joace cu noi finala barajului pentru EURO 2020, mi-a spus că voia să învingă România într-un derby de calificare. E client, dar există rivalitate când vine vorba de echipele naționale, așa că i-am spus că îi învingeam noi, nu aveau nicio șansă”, a spus Giurgiu,.

The post A fost coleg cu Man și Țucudean, iar acum tunde vedetele din Bundesliga! Fotbalistul care l-a lăsat fără cuvinte. „M-a surprins!” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă