A fost cel mai important om din cariera lui! Cum a fost impulsionat Gigă Popescu de tatăl său, la începutul carierei: „M-a durut enorm, că m-am simțit că m-ar alunga din casă” | VIDEO

1 lună in urmă 2

Gică Popescu, fostul mare internațional român, a povestit despre o întâmplare petrecută cu tatăl său, cel care a avut un mare impact în cariera sa de fotbalist.

Gică Popescu (53 de ani) a evoluat pentru echipe galonate ale Europei, cum ar fi Galatasaray, Tottenham sau Barcelona, la cea din urmă purtând și banderola de căpitan.

Fostul internațional român s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2003, de la Hannover 96.

Cum a fost impulsionat Gigă Popescu de tatăl său la începutul carierei

Actualul președinte de la FC Viitorul a povestit despre cum tatăl său l-a „alungat” de acasă, la începutul carierei sale, pe când evolua la Universitatea Craiova, pentru a-l impulsiona să facă performanță.

„Unul dintre lucrurile pe care nu o să le uit niciodată a fost când am plecat de la Calafat la Craiova, dormeam pe un fotoliu în vestiarul arbitrilor de la Stadionul Central. Au fost patru săptămâni, că erau închise căminele și hotelul de la stadion era închis. La final de săptămână, trebuia să mă duc acasă, că mă săturasem să dorm pe fotoliu.

Și m-am dus în prima săptămână, în a doua, iar în a treia, tata mi-a zis: «Băi, ori la Craiova, ori aici? Ce toată ziua du-te vino, du-te vino! Rămâi acolo! Vrei să faci acolo performanță? Rămâi acolo!».

M-a durut enorm, că m-am simțit că m-ar alunga din casă, dar apoi am realizat că avea dreptate”, a declarat Gică Popescu, în podcastul lui Mihai Morar.

Cum a simțit Gică Popescu că i-a murit tatăl, în momentul în care se afla în pușcărie

Gică Popescu a rememorat modul straniu în care a simțit momentul decesului tatălui său, pe când se afla la închisoare.

„O să crezi că sunt nebun! Atunci când am fost închis, când a murit tata, că a murit de inimă rea, nu era o perioadă foarte bună, pentru că era criză, la afaceri nu prea mergeau lucrurile… Când a murit tata, am zis că viața ne dă o asemenea încercare ca să facă un declic și probabil că tata a făcut sacrificiul suprem.

Mă întrebam: câte lucruri negative să mai am? În noaptea aia de 13 mai, tata a murit la ora 02:00. Atunci, la 02:10, am sărit din pat ca niciodată, am crezut că m-a speriat cineva, ca a doua zi de dimineață să aflu că tata a murit la ora două. Deci universul mi-a transmis acel semnal”, a mai spus Gică Popescu.

The post A fost cel mai important om din cariera lui! Cum a fost impulsionat Gigă Popescu de tatăl său, la începutul carierei: „M-a durut enorm, că m-am simțit că m-ar alunga din casă” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă