A fost bodyguardul lui Gigi Becali, s-a bătut în lupte de K1, dar un singur gând îl macină înainte să apară la Survivor 2022: „E prima oară când fac asta!”

2 săptămâni in urmă 10

Cătălin Zmărăndescu (48 de ani), fostul bodyguard al lui Gigi Becali, va participa la Survivor România și a dezvăluit care este singura reținere pe care o are înainte de plecarea pe insula unde se va desfășura competiția.

Fost luptător de K1, Cătălin Zmărăndescu este pregătit să participe la competiția ce se va desfășura în Republica Dominicană și care va debuta pe 16 ianuarie.

Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor, alături de CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cătălin Zmărăndescu a fost bodyguardul lui Gigi Becali, s-a bătut în lupte de K1, dar un singur gând îl macină înainte să apară la Survivor 2022

Înainte de a debuta în cadrul acestei emisiuni, Cătălin Zmărăndescu a explicat că nu se teme de nimic, însă s-a gândit mai bine și a făcut referire la copiii săi de care va fi departe în următoarea perioadă.

„Nu m-am gândit la chestia asta, dar cred că cel mai dificil moment (n.r. la Survivor) ar fi să țin echipa strâns unită și închegată, cam asta este, pentru că eu cred că ei au mai multe temeri decât am eu. Eu, pur și simplu, nu am niciun fel de temeri. Pe ei, îi simt un pic așa… și mi-aș dori din tot sufletul să pot să îi țin uniți.

N-am frici. În afară de Dumnezeu, nu mi-e frică de nimic. Poate… Cred că despărțirea de cei mici, de Vladimir și de Matilda, pentru că de când s-au născut n-am plecat de lângă ei. Ba nu. Am plecat vreo două luni de lângă Matilda când am fost la Ferma (n.r. o altă emisiune), dar de lângă Vladimir, nu. Sper să fie ok, să mă împac cu gândul că ei sunt acasă și eu sunt acolo.

Nu o să îmi lipsească absolut nimic, pentru că de când mă știu am fost așa mai haiduc, mai… mie mi-a plăcut dintotdeauna aventura. Așa că nu cred că o să îmi lipsească ceva”, a spus Cătălin Zmărăndescu, pentru Pro TV.

The post A fost bodyguardul lui Gigi Becali, s-a bătut în lupte de K1, dar un singur gând îl macină înainte să apară la Survivor 2022: „E prima oară când fac asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă