A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Bulgaria intră în zona galbenă

1 lună in urmă 14

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat în ședința din 26 august Hotărârea numărul 63 pentru actualizarea listei țărilor / teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat.

Lista statelor cu risc epidemiologic

A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Bulgaria intră în zona galbenă

Shutterstock (imagine ilustrativă)

  • Noua listă intra în vigoare la data de 29 august 2021, la ora 00.00

Modificările în cadrul listei țărilor cu risc epidemiologic ridicat:

- în zona roșie au intrat: Elveția, Macedonia de Nord, Azerbaidjan, Liechtenstein, Guam, Bahamas, Maldive, Anquilla și Insulele Saint Kitts și Nevis;

- în zona galbenă au intrat:

*din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Irak și Argentina;

* din zona verde, în urma creșterii incidenței: Bulgaria, Serbia, Albania, Armenia, Slovenia, Belarus, Japonia, Palestina, Filipine, Mauritius, Timorul de Est, Burnei Darussalam, Guyana și Bermuda;

-în zona verde au intrat: Emiratele Arabe Unite, Kuweit și Insulele Virgine Britanice.

Știre în curs de actualizare...

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă