A fost activat planul roşu de intervenţie în Caraş-Severin, după ce un autocar cu 16 persoane s-a răsturnat

2 săptămâni in urmă 14


Autorităţile din Caraş-Severin au activat planul roşu de intervenţie, după ce un autocar cu 16 persoane s-a răsturnat. Potrivit primelor informaţii, cinci persoane rănite uşor au fost transportate la Oraviţa. La faţa locului au ajuns cinci ambulanţe şi două maşini de stingere, potrivit ISU Caraş-Severin.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că un autocar s-a răsturnat în localitatea Forotic, pe DN 57, în judeţul Caraş-Severin. Din primele informații, în autocar se aflau 16 persoane.


Potrivit ISU, 5 persoane rănite ușor sunt transportate la Compartimentul Primiri Urgențe Oravița, iar celelalte 11 persoane sunt încă în evaluare medicală la locul evenimentului.


Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenției, a fost activat Planul Roșu la nivelul județului, transmite ISU Caraş-Severin.


Pentru acordarea asistenței medicale de urgență intervin 1 autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe din cadrul Serviciul Județean de Ambulanță. Tototdată, în sprijinul echipajelor se află și 2 mașini de stingere, mai transmite ISU.
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă