A făcut Denis Alibec o mare greșeală? „Aș fi ales altceva în locul lui, chiar dacă banii erau mai puțini”

1 lună in urmă 19

„Turcia nu e un campionat simplu. Eu îl urmăresc, mă uit la meciurile lui Șumi. Se joacă agresiv, atletic, direct. În momentul în care trebuia să aleagă, eu i-am zis că m-aș fi dus la Gaziantep în locul lui.

Chiar dacă banii erau mai puțini, era Șumudică acolo, l-ar fi ajutat foarte mult. Plus că întâlnea un staff alcătuit doar din români”, a declarat tehnicianul lui FC Voluntari la „Digi Sport Special”.

Alibec s-a transferat în Turcia în octombrie, cei de la Kayseri plătind aproximativ un milion de euro pentru transferul său. În 10 meciuri oficiale, „vârful” atacantul naționalei a reușit să marcheze o singură dată.

Dan Petrescu a plecat spre Turcia pentru negocierile finale cu Kayserispor

Dan Petrescu (53 de ani) a negociat intens cu Kayserispor în ultimele zile. După 24 de ore de impas, se pare că tehnicianul român va semna în cele din urmă cu penultima clasată din Turcia.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Dan Petrescu a plecat în urmă cu scurt timp de la Dubai, destinația fiind Kayseri. Dacă nimic neprevăzut nu se întâmplă, „Bursucul” va deveni noul antrenor al formației la care evoluează Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec. În următoarele ore, tehnicianul care a câștigat titlul în ultimii 3 ani cu CFR Cluj va purta negocierile finale cu șefii lui Kayserispor. 

Vasile Maftei despre Alibec de la club vs Alibec de la națională: „Când dai de greu, îți aduci aminte de tot”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ionuț Lupescu îi lansează o provocare lui Răzvan Lucescu: „Aici e tot șpilul”Manchester United plătește 40 de milioane pentru un puști de 18 ani cu un singur gol în Serie A!

Înregistrări groaznice cu ultimele clipe ale oamenilor morți în TIR-ul condus de un român. S-au stins sufocați și înfrigurați

Libertatea

Playtech: Ion Țiriac l-a umilit pe CTP în direct, la TV. Toată România a auzit aceste cuvinte
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă