A dispărut din peisaj legenda lui Dinamo care a girat pentru Cortacero: „Nu mai știm nimic despre el!”

1 lună in urmă 3

Țălnar, o glorie a lui Dinamo din perioada cea mai bună a clubului, anii '80, când „câinii” au jucat o semifinală de Cupa Campionilor Europeni cu Liverpool, a contribuit la aducerea investitorilor spanioli în „Ștefan cel Mare”. Actualul director tehnic nu a mai fost zărit la echipă de câteva luni. Mai exact, de când și-a dat seama de catastrofa managementului spaniol.

„Cornel Țălnar nu a venit niciodată la prima echipă a lui Dinamo”

În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo ținută în decembrie 2020, Pablo Cortacero, acționarul majoritar al clubului, l-a dat afară pe Țălnar din Consiliul de Administrație, tocmai pentru că fostul antrenor s-ar fi dezis de iberici.

„Nu știu dacă nea Cornel Țălnar o avea acum vreo treabă pe la centrul de copii și juniori, dar vă pot spune că la prima echipă nu are nicio implicare și nici nu a venit vreodată pe la noi de când sunt eu aici. Sincer, nici nu știu măcar dacă dânsul este prin București sau prin Alba Iulia. Eu nu știu nimic despre domnia sa”, a declarat Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, pentru ProSport.

Ca antrenor, Cornel Țălnar a pregătit-o pe Dinamo în mai multe perioade: 1996-1997, 2007, 2008, 2009-2010, 2012-2013. A jucat pentru „câini” în perioada 1977-1985.

Țălnar a revenit la Dinamo în iulie 2020, „la pachet” cu Gigi Mulțescu

Țălnar a revenit la Dinamo în iulie 2020, „la pachet” cu Gigi Mulțescu

Tot ce trebuie să știi înainte de FC Voluntari - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Veste fabuloasă din Spania pentru Dinamo » Primul obiectiv: parteneriat cu Real Madrid!Jucătorii lui Dinamo, taxați dur după gluma macabră din vestiar: „Pe vremea aia își luau și bătaie”

Lucian Viziru și-a luat soția și au părăsit România definitiv. Azi e de nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Cosmin Olăroiu îi dă lovitura lui Gică Hagi! Ce face cu bijuteria de milioane de euro...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă