A discutat cu jucătorii lui Dinamo și vine cu informații alarmante: „Nu cred că mai rămâne nimeni până luni!” » Detalii despre banii care ar fi trebuit să intre azi

1 lună in urmă 1

Dorin Șerdean și Cornel Țălnar au promis că astăzi va intra o sumă importantă de bani în conturile lui Dinamo. Jucătorii nu au primit vreun euro nici de această dată. Detalii AICI!

Dănuț Lupu, fostul mijlocaș al lui Dinamo, crede că ultima promisiune nerespectată a fost picătura care a umplut paharul. „Nu cred că mai rămâne nimeni până luni. Nu pot să dau nume, dar am mai vorbit și eu cu niște jucători de la Dinamo. Mi-au zis că au dat azi un ultimatum și că luni pleacă. Asta dacă nu primesc banii. Mie îmi pare rău, sincer”, a declarat Dănuț Lupu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Investitor misterios la Dinamo! Dănuț Lupu: „Țălnar vorbea de un milion de euro”

„Am avut o discuție cu nea Cornel Țălnar acum două zile. Era foarte bucuros, a zis că a găsit o rezolvare. I-a zis «OK, plătiți două salarii acum, dar peste două luni de unde mai luați bani?». 

Era foarte greu ca acea persoană care îi ajută să plătească atâția bani. Cine aruncă suma asta? Eu știu că era vorba de un milion de euro. Știu despre cine e vorba, dar nu pot să spun. E o chestie pe care Țălnar nu a spus-o, nu pot să o zic eu. Era un român. Nu a mai fost la Dinamo până acum”, a mai spus Lupu.

VIDEO. Ante Puljic: „Am primit promisiuni că vom primi două salarii”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar 4 dintre ei au plecat din apartamentele închiriate: „Nu știm dacă ne antrenăm mâine”OFICIAL Andrei Blejdea a semnat cu Dinamo » Care este durata contractului și ce număr va purta

Mihai Albu s-a întâlnit cu iubitul fostei neveste, iar ce i-a zis l-a lăsat mască: 'Cum să-mi spui așa ceva?'

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, FĂCUT DE RÂS de o vedetă TV: 'E cel mai slab în dormitor, așa sunt ăștia cu tatuaje'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă