A devenit violator în ziua în care a împlinit 18 ani. Detalii tulburătoare au ieşit la iveală în timpul procesului, în Anglia

1 lună in urmă 25

De Monica Palade.
Publicat: 07.09.2021, 15:52.
Actualizat: 07.09.2021, 15:52

Un tânăr a devenit violator chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Bărbatul, acum în vârstă de 20 de ani, şi-a umilit victima şi a lovit-o în faţă, înainte de a abuza de ea timp de 45 de minute.

A devenit violator în ziua în care a împlinit 18 ani. Detalii tulburătoare au ieşit la iveală în timpul procesului, în Anglia

Profimedia

Jack Connolly plecase de la baza din Catterick, North Yorkshire, unde era soldat, către Leeds pentru a-şi sărbători aniversarea împreună cu colegii săi, a fost informat tribunalul din Leeds, unde se judecă procesul.

Tânărul a vorbit atunci cu o femeie şi era prietenos cu ea, înainte de a deveni violent când au ajuns într-o parcare retrasă în apropiere de centrul oraşului, au spus procurorii. Bărbatul şi-a strâns victima de gât, când aceasta a încercat să scape, a tras-o de păr şi a pus-o la pământ.

Detalii dramatice din timpul atacului, în timpul procesului

În timpul atacului, Connolly i-a spus femeii că „ar trebui să meargă precum un câine”, că „nu merită să trăiască” şi că este o „scursură”. La audierile de la tribunal, s-a mai aflat cu tânărul i-a mai spus că îi va ucide copilul dacă rămâne însărcinată sau raportează atacul la poliţie.

Soldatul a primit o sentinţă de 18 ani de închisoare, după ce detalii de-a dreptul tulburătoare au fost dezvăluite în instanţă. Incidentul a avut loc pe 5 octombrie 2019, chiar în ziua în care agresorul împlinise 18 ani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă