A descoperit o peșteră în pădure și a intrat cu teamă. S-a cutremurat! Ce se găsea la capătul ei

1 lună in urmă 1

Descoperire în peșterăDescoperire în peșteră

Descoperire uimitoare făcută de un călător care se plimba printr-o pădure din Ceredigion, Țara Galilor. Fascinat de o cascadă din apropiere, s-a apropiat să facă niște fotografii pentru colecția sa. Când s-a uitat mai bine, a rămas fără cuvinte. În spatele apei care cădea de sus se află o peșteră.

SÂMBĂTĂ, 20 MARTIE 2021, 23:31

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Gregory Rivolet, de meserie inginer IT, a intrat înăuntru pentru a explora peștera. Locul era întunecat, pustiu și umed. Cu toate acestea, după 4 ore a reușit să ajungă la capătul ei.

A rămas fără cuvinte când a dat cu ochii peste o grămadă de mașini. Ajutat de puțina lumină care pătrundea printr-o crăpătură de sus, exploratorul a putut să studieze muntele de mașini abandonate.

Rivolet a numărat circa 100 de autoturisme. Se crede că acestea au ajuns acolo după ce o mină abandonată s-a surpat în anii 70, înghițind o dată cu ea și cimitirul de mașini care se afla deasupra ei.

Există însă zvonuri că acestea ar fi ajuns acolo direct de pe o șosea și fiind prea costisitor și periculos procesul de recuperare al lor, proprietarii le-au abandonat acolo.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă