A cucerit aurul la Tokyo, dar la o lună a avut parte de o surpriză neplăcută. Ce s-a întâmplat cu medalia și reacția IOC

1 lună in urmă 39

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Sportiva din China a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care arăta cum medalia de aur a început să se cojească, punând, astfel, la îndoială calitatea materialului din care a fost realizată.

Medalia cucerită de Zhu Xueying la Jocurile Olimpice s-a cojit la o lună de la eveniment

E posibil ca medalie să se cojească în halul ăsta? Să clarific lucrurile, nu am vrut să cojesc medalia, doar am descoperit că era o mică pată pe medalie.

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Am crezut că e murdară, așa că am dat puțin cu degetul, dar nimic nu s-a schimbat. Așa că am insistat și pata s-a mărit”, a scris sportiva, pe rețeaua de socializare Weibo.

Postarea chinezoaicei s-a viralizat rapid, strângând peste 20.000 de comentarii, cele mai multe conținând reacțiile fanilor care s-au declarat surprinși.

Faptul că mesajul lui Zhu Xueying s-a bucurat de o popularitate mare pe internet a dus și la un răspuns din partea Comitetului Olimpic Internațional.

Potrivit Daily Mail, IOC a transmis că nu medalia s-a cojit, ci pata este pe o folie care este pusă pe medalie pentru a o proteja de zgârieturi, astfel că, de fapt, medalia de aur este în continuare în perfectă stare.

Etichete: medalii jocurile olimpice , comitetul olimpic internațional , zhu xueying
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă