A crezut că s-a îngrăşat în timpul carantinei, dar de fapt altul era motivul. Britanica a aflat că va deveni mamă, cu doar 10 zile înainte de naştere

1 lună in urmă 2

De Monica Palade.
Publicat: 16.01.2021, 14:02.
Actualizat: 16.01.2021, 14:02

A crezut tot timpul că s-a îngrăşat în timpul carantinei, dar de fapt altul era motivul pentru kilogramele în plus. O britanică a aflat că va deveni mamă cu doar 10 zile înainte de naştere.

A crezut că s-a îngrăşat în timpul carantinei, dar de fapt altul era motivul. Britanica a aflat că va deveni mamă, cu doar 10 zile înainte de naştere

BristolLive

A crezut că s-a îngrăşat în timpul carantinei, dar de fapt altul era motivul Credea că are probleme cu stomacul A aflat că este însărcinată cu doar 10 zile înainte de naştere

Sam Hicks, 40 de ani, a ajuns la Southmead Hospital din Bristol, luni, unde a adus-o pe lume pe micuţa Julia.

Femeia şi soţul ei, Joe, au aflat că vor deveni părinţi abia pe 2 ianuarie, când femeia a făcut un test de sarcină acasă. Sam a mărturisit că a observat că a luat câteva kilograme în plus, dar le-a pus pe seama carantinei.

Credea că are probleme cu stomacul

„Am simţit ceva mişcare, dar m-am gândit că e din cauză că nu mă simţeam bine. Burtica mea era un pic mărită, dar din nou, pentru că m-am simţit rău şi nu îmi era bine, dar nu m-am gândit niciodată că aş putea fi însărcinată”.

Femeia mai spune că şi-a mai făcut teste de sarcină de-a lungul anului trecut, dar toate au ieşit negative.

„Erau ceva semne, dar cum Sam a făcut numeroase teste de sarcină şi toate erau negative, am pus totul pe seama problemelor de stomac.

A aflat că este însărcinată cu doar 10 zile înainte de naştere

Cum bărbatul de 32 de ani a simţit în noaptea de Revelion o nouă mişcare, Sam a decis să mai facă un test, iar rezultatul a fost pozitiv de această dată.

Perechea mai are doi copii, Thomas, trei ani, şi Johnny, opt ani.

„Avem deja doi băieţi minunaţi, dar Julia a venit ca un şoc total. Dar este superbă şi nu ne putea face mai fericiţi”.

sarcina surpriza carantina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă