A apărut „Polimobilul”! Autocar ultramodern pentru Poli Iași, branduit în culorile clubului | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 1

Elevii lui Andrei Cristea vor face deplasarea la Constanța și la celelalte jocuri din campionat în cele mai bune condiții. Asta după ce compania Tarsin a pus la dispoziția clubului un nou autocar pentru deplasările la meciuri, în calitate de partener de mobilitate al grupării ieșene.

Astfel, începând cu meciul de la Ovidiu, cu Viitorul, jucătorii din Copou vor beneficia de un nou autocar ultramodern pentru deplasările din acest sezon. Autovehiculul de ultimă generație, produs de Mercedes Benz, a fost special pregătit pentru Poli.

Exteriorul are un design deosebit. Pe caroserie se regăsesc însemnele clubului, cei doi cai de pe logo, numele principalilor parteneri precum și simbolul Iașului, Palatul Culturii. Participanții la trafic vor regăsi pe geamul din spate primele două versuri ale celui mai cunoscut cântec despre „orașul celor șapte coline”.

Autocar ultramodern pentru Poli Iași! Jucătorii lui Andrei Cristea au fost surprinși de design-ul spectaculos al noului autocar cu care se vor deplasa în Liga 1

La interior, jucătorii și membrii staff-ului au la dispoziție 40 de locuri. Numărul acestora a fost redus, astfel încât să existe spațiu suficient la picioare și pentru cei mai înalți fotbaliști din lot.

Scaunele sunt de asemenea personalizate cu însemnele clubului. Autocarul are multiple opțiuni pentru confortul pasagerilor, precum sistem multimedia, grup sanitar, climatizare, frigider sau expresor pentru cafea.

Autovehiculul Mercedes Tourismo aparține companiei Tarsin, iar clubul ieșean îl va putea utiliza urmare a unui parteneriat încheiat între cele două entități. Numele noului sponsor al Politehnicii a fost deja inscripționat pe tricourile oficiale de joc, pe spate, sub număr.

„Suntem bucuroși și onorați că am semnat un parteneriat cu cel mai important actor de pe piața de mobilitate terestră, compania Tarsin. Un act de normalitate până la urmă, un club de tradiție din al doilea oraș al țăii ar fi trebuit să aibă un autocar atât de performant, cu foarte multe facilități. Dincolo de partea comercială, vreau să vorbesc de partea sentimentală.

Domnul Corneliu Lucescu a spus că la greu această echipă trebuie susținută de către cei care o iubesc. Haideți, veniți lângă echipă. Vreau să-i promit domnului Corneliu Lucescu că în clipa în care echipa se va urca în acest autocar vom încerca să-i facem mândri prin ceea ce vom arăta pe teren”, a fost mesajul președintelui executiv Ciprian Paraschiv.

Mesaj special inscripționat pe noul autocar al lui Poli Iași

„Ne aflăm într-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere fotbalistic la Iași, dar nu ne-a impresionat lucrul acesta greu. Vrem să fim alături de Politehnica în această perioadă mai dificilă pe care o traversează. Suntem mândri că putem fi la Politehnica, suntem mândri de acest parteneriat.

Dorim să ajutăm cu experiența noastră și vrem să facem bine echipei. Am venit să ajutăm echipa ieșenilor, iubim orașul Iași și merită să aibă o echipă în Liga I”, a spus la rândul său Corneliu Lucescu, managerul companiei Tarsin.

Tarsin este o companie cu 25 de ani de experiență în servicii de transport și turism. Calitatea și standardele premium ale serviciilor sunt recunoscute și dovedite prin numeroasele colaborări de succes.

The post A apărut „Polimobilul”! Autocar ultramodern pentru Poli Iași, branduit în culorile clubului | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă