A anunţat pe Facebook că se sinucide din cauza tăierii indemnizaţiei de revoluţionar. Norocul lui s-a numit un comisar din lista de prieteni

1 lună in urmă 2

MAI a oferit un exemplu de intervenție exemplară a Comisarului-șef Marian Iordache, șeful Poliției Câmpulung-Muscel care, imediat ce a aflat despre statusul localnicului, s-a deplasat la locul în care se afla bărbatul în speranța că îl poate convinge să se răzgândească.

„Îl cunoștea. În urmă cu câteva luni, îl ajutase într-o problemă ce privea starea de sănătate a fiicei sale. Acum, același bărbat era îngrijorat de pierderea locuinței. Din cauza reducerii indemnizației de revoluționar, susținea că nu mai are posibilitatea să își achite obligațiile financiare.

După o discuție purtată față în față, ca de la om la om, polițistul l-a convins să renunțe la orice act nesăbuit. După acest episod și după ce a conștientizat că nu este singur, a revenit cu o postare, în care îi mulțumea colegului nostru pentru sprijin și pentru discuția purtată.

“Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasive şi au intervenit. Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu…”, a spus cetăţeanul după ce a anunţat pe Facebook că se sinucide.

Astăzi, colegul nostru l-a vizitat din nou, pentru a vedea în ce stare se află și i-a promis că îl va ajuta să găsească o soluție pentru a ieși din impasul în care se află.” se arată în postarea MAI.

Marian Iordache a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” (promoţia 1998), având licenţa în Drept – Procedură Penală, dar a urmat şi cursuri postuniversitare în specializarea Ştiinţe Penale. După absolvirea Academiei, şi-a început cariera la Poliţia Câmpulung unde, timp de aproximativ trei ani, a fost ofiţer la Serviciul Cercetări Penale.

Comisar șef de poliție Iordache Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Municipiului Câmpulung în urmă cu un an. Ofițerul a îndeplinit, din anul 2016 și până în martie 2020, funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă