A ajuns vecin la Melbourne cu Novak Djokovic și face un apel disperat! De ce ziua de naștere e ”cea mai tristă zi din an”

1 săptămână in urmă 19

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Sârbul nu a fost lăsat, însă, să intre în țară, pentru că Poliția de Frontieră nu a considerat suficientă scutirea sa, care transmitea că a fost infectat cu COVID-19 în ultimele șase luni, și a fost plasat, până luni, când se va judeca speța, într-un hotel pentru refugiați din Melbourne.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

A ajuns vecin la Melbourne cu Novak Djokovic și face un apel disperat

E vorba despre hotelul ”Carlton Park”, unde Novak Djokovic este vecin cu Mehdi, un iranian de 24 de ani, care a fugit în urmă cu nouă ani, în speranța că va avea o viață mai bună, la Melbourne, unde a ajuns cu barca și a primit azil.

Dorințele iranianului nu s-au îndeplinit, pentru că, deși a primit statutul de refugiat, a fost plasat în detenție, unde este și acum, nouă ani mai târziu, iar Mehdi a decis să vorbească despre neajunsuri. În cadrul aceluiași interviu, acordat publicației britanice The Guardian, iranianul a făcut și un apel către Novak Djokovic.

  • În urmă cu un an, în fața hotelului ”Carlton Park” au avut loc proteste pentru desființarea centrelor în care sunt ținuți refugiații

Galerie Foto

Încerc doar să găsesc o metodă pentru a face zilele să treacă mai ușor, să supraviețuiesc. Dacă pot, dorm toată ziua, altfel găsesc ceva, ies să fumez, mă uit la filme, citesc. Însă, de obicei, nu fac nimic, doar zac toată ziua în pat.

Am o dezamăgire. Toată lumea mă întreabă acum despre Novak Djokovic, cum e hotelul pentru el. Însă nimeni nu întreabă cum este pentru noi, care am fost închiși în acest loc de luni sau ani.

N-am văzut niciodată atât de multe camere, atât de mult interes. Sper că Novak va înțelege care e situația noastră și va vorbi despre ea”, a spus Mehdi, pentru The Guardian.

”Zilele de naștere sunt cele mai triste”

Mehdi a recunoscut că este foarte trist că trec ani și nu obține aprobare pentru a pleca din hotelul de refugiați și chiar că momentele cele mai triste sunt zilele de naștere.

Trec ani, e foarte trist că mi-am irosit tinerețea. N-aș vrea să plec de aici ca un bărbat de vârstă mijlocie, să pierd atâția ani. 

Văd tinerii că se distrează, postează pe Instagram, iar eu sunt departe, foarte departe de toate astea. Eu sunt încă aici. În fiecare zi.

Ziua de naștere e cea mai tristă zi din an. Ar trebui atunci să te bucuri, însă, în detenție, e greu de gestionat. Stau și mă gândesc atunci, întreaga zi, cum am pierdut toți anii ăștia”, a recunoscut Mehdi.

Etichete: novak djokovic , melbourne

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă