A ajuns pe locul 2 și a demisionat! Djordje Cirkovici părăseşte conducerea tehnică a echipei HC Dobrogea Sud Constanţa

1 săptămână in urmă 12

Echipa de handbal Dobrogea Sud Constanţa a anunţat miercuri plecarea antrenorului sârb Djordje Cirkovici.

În august, HCDS a câştigat Supercupa României, după ce a învins, surprinzător, cu 19-18, campioana Dinamo.

Mutarea e cu atât mai surprinzătoare cu cît a venit acum câteva zile după al saselea meci consecutiv și urcarea pe locul 2, la un punct peste Turda si Steaua, cu 3 etape rămase de jucat din tur.

A ajuns pe locul 2 și a demisionat! Djordje Cirkovici părăseşte conducerea tehnică a echipei HC Dobrogea Sud Constanţa

HC Dobrogea Sud ocupă locul secund în Liga Zimbrilor, cu 25 de puncte în zece etape, după Dinamo Bucureşti, 30 de puncte.

Antrenorul sârb a terminat o lucrare de doctorat la NoviSad cu tema managementul în sport, având în același timp un bagaj important de informații în ceea ce privește sectorul IT, dar și marketing digital.

„Ciro ne-a anunţat că, începând de astăzi, nu vă mai continua la Constanţa. Antrenorul nostru a ales să plece de la HCD şi se vă întoarce acasă, în Serbia.

Ne pare rău că nu-l vom mai avea alături şi că această veste vine în plin sezon, însă îi respectam decizia şi ne concentrăm pe meciurile următoare, primul dintre ele fiind chiar joi, acasă, cu Focşani (ora 18:00 – live pe Facebook HCD).

Cu un trofeu cucerit în debutul sezonului şi o singură înfrângere în zece etape, băieţii noştri sunt motivaţi să continue pe aceeaşi linie şi să îndeplinească şi celelalte obiective.

Mult succes, Djordje Cirkovic! Vei rămâne întotdeauna parte din #FamiliaHCD şi iţi mulţumim pentru tot ce ai reuşit la Constanţa”, a precizat clubul.

The post A ajuns pe locul 2 și a demisionat! Djordje Cirkovici părăseşte conducerea tehnică a echipei HC Dobrogea Sud Constanţa appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă